Solen ligger på

Som alla redan vet så är vädret just nu inget att klaga på och darför har rdnb helt enkelt inte haft tid att sitta inne och löka. Så där har ni anledningen varför det inte har blivit något skrivande på sista tiden, men som sagt ska vi försöka göra den långa historian kort.
Vi börjar därför med Fredagen. Där vi böörjade dagen på Walthers Vällingbys utspring, därifrån fick vi inspirationen att lätta på kläderna lite och ta sig en och annan svalkande bira, tillslut kom också alla andra igång och det hela slutade hemma hos Sebbe G som hade lite eftersläpp hemma hos han. Men det emellan det vet bara gudarna om vad vi gjorde.

Lördagen var en lugn historia från rdnb´s del och var därför bara hemma och laddade upp batterierna, medans dem andra småbögarna var i Palmérsparken och lirkade lite boll och surplade bärs.

Söndagen såg nästan ut som Lördagen utom att ena av rdnb var uppe med tuppen och åkte till orten Kista för liteshopping med flickvännen. Efter det så drog han till Ackers där han även sov för natten.

Då var det skola igen då, Måndag och fortfarande jätte varmt i luften. Denna dag var det kanske bara en halvtimme i skolan och sedan ännu en gång dags för lite läderspel nere på Grimsta.
Även denna gång gick BellaAnders hem med liten extra slant i fickan *FITTI*

Sedan kom vi till dagens aktivitet: Waltherskampen på Zinkensdam. rdnb och silvertryffeln tog zigenarmercan dit, för silvertryffeln älskar att sitta fram och vissla så högt han kan på alla fjorrar som fortfarande går med fjällräven jackor, ne men skämt o sido.
Tillbaka till Waltherskampen där Vällingby drog det längsta strået iår och kammade hem trofén, BRA KÄMPAT!


Försöker uppdatera så mycket som möjligt så ni behöver inte vara oroliga.
GLÖM NU INTE ATT ANVÄNDA SOLSKYDDSFAKTOR SÅ ATT NI INTE BRÄNNER SÖNDER ER!

image25
MYCKET VIKTIGT!

/rdnb

RSS 2.0