Wigerts videoblogg

  Wigert kände för att lätta lite på hjärtat för alla er bloggläsare idag.
 


Ikväll ryktas det om utgång igen och eftersom vi är så gott som lediga imorgon så tänkte även RDNB dra ut och sänka några kalla.

Hoppas vi ses ikväll! annars får ni följa updaten imorgon  

/RDNB

vad hände jochen?!

som vi nämnde i förra inlägget så skulle vi berätta lite vad som hände med jochen och hur detta gick till.
jo det var såhär att rdnb, jochi och nyllet slöt upp igår hos rd för en shysst nhl09 tunering och SJÄLVKLART måste man ju få ett pris om man vinner tuneringen!
men vi valde att lägga om det hela istället så att den som torskar(tar minst poäng) ska få ett straff. straffet var EN matsked med 2olika grejer från kylen. kan vara vad som helst verkligen. alltifrån jäst till frystalingon, jaa men ni fattar läget.
och tur i oturen var det herr jochi som torskade. detta skulle visa sig vara sista gången han förlora sa han efter detta. det kan man förstå när han fick äta en matsked med hälften kaviar och hälften ättiksprit, ja ni hörde rätt ÄTTIKSPRIT.
och självklart fick vi med detta på film, varsegoda !



kul vi kan ha alltså!

c ya 2mårrhår

/rdnb

vad i helvete!

vi vet att det är jätte tråkigt att läsa om vad vi gör på dagarna, men vafan ska vi skriva om? alla dessa rykten hit och dit, dem ändras ju fan hit och dit så det blir lite svårt att fånga dem. annars är det väl en blogg är till för, skriva lite om vardagslivet i orten och även vad vi hittar på för något ruligt.

en kul sak är den att jochi hittat en lover. vi tror faktiskt han är kär. KOLLA HÄR!



den lyckliga heter M*k*e*a D*k*a*l, även kallad för "dicken" är jochens härliga stämma.
SKOLDAGEN var ett riktigt sömnpiller idag ,iaf imorse när vi började med filosofi 08.00. ganska några sömntimmar eftersom jochi, rdnb och pitepallt nyllet spenderade timmar framför nya ps3 och nhl09. mer om denna spelkväll kommer senare idag med bland annat ännu en film på jochi som helt plötsigt spyr under spelandet :S?, jaja mer om detta senare.
kul att även se kawe @playahead i skolan idag, mycket trevlig att killen äntligen hittat ur sin lilla håla. tycker det är allt för mycket skolkande för din del nu förtiden.

sen appropå ingenting var det en massa tjaffs om att vi nte dök upp på våra vänners spelning. kul att vi får en andra chans grabbar, mycket kul! men en sak bara, sen när har ni stöttat oss, kollat våra innebandy matcher etc. vi kanske tolkar er fel men kompisar ställer upp, de vet vi. så ingen big deal tycker vi.

/rdnb


strike

´helgen böjade med en trip till länna för köp av PS3, svängde förbi skogås på vägen hem för lite bira.Sen va´r det raka vägen till ekro och hedlund igen och värma upp fingrarna för en galen tv-spelskväll. Vid tre tiden kunde vi kora karl "nyllet" nylund till segrar som i och med segern fick ta emot den blöta kyssen på skinkan.

Lördagen började med lite bowling där jochen fick visa sina skills fick en riktig promena seger efter några skoen strikes, sedan drog vi till barkarby för lite bärs och sen vidare mot staden o sogni. Efter några drinkar och lite chill på sogni va det dags att röra sig hemmåt igen.



Söndagen var ett enda långt sömnpiller som avslutades med en trepoängare borta i vällingby mot tabelljumbon 
 
DET RYKTAS ÄR PÅ INGÅNG!
(bilden är tagen från google och vi har ingen som helst aning om det är sogni sogni, eller nått annat trams, men vi chillar galet)

/rdnb


helgens aktiviteter är många



lägger en upp en skoen videoblogg från helgen. lite mer info om själva helgen kommer inom kort
PROMISE!

/rdnb

kvällens aktivitet = avslutad

yes som rubriken avslöjar så var det en liten liten aktivitet ikväll.



vi hämtar denna färska bild från sundbyberg och löthallen där duvbos juniorer lirade en tränings match mot floorballers. skoent avslut på denna skolvecka!

HELG IMORGON!
/rdnb

Whatever you like....

igår var lite hetsigt så de vart inte så mycket skrivande. vi var i förorten hallonbergen och spanade in DistrikslagsMästerskaps semifinalen mellan sumpan och duvbo.
ganska jämnt faktiskt, duvbo vann tillslut, ganska väntat. dem andra grabbarna var inne på studio08 och käkade middag, för att sedan bege sig till fryshuset där våra andra polare hade nån slags spelning. hörde att de gick sisådär...

annars idag så hade vi två lektioner och det har vi varje torsdag nu fram till studenten. börjar med matte vid 10 och avslutar dagen med teater och vi måste bara erkänna här att vi har en ny skådespelare i klassen. BellaAnders har otroliga teater egenskaper faktiskt! hoppas du bjuder på dem även nästa vecka med.

 
                                    

kanske hörs ikväll,

gör som ni sjävla vill vänner ;)
/rdnb

va hände idag

ja, vad hände idag egentligen? började redan 08.00 imorse med psykologi i två timmar. efter det en låååååååååååång hål timme efter rdnb inte valt engelska C. så vi satt och chillade lite, surfade och lyssnade lite spotify. sen var det dags för matematik, trist men gick petty snabbt idag. btw räknar vi som gudar just nu. och efter det så var dagen inte heller slut, vi har gympa som avslutning på tisdagar, funkar rätt bra tykker vi. idag var det boxning och man kan säga att Liddin fick smaka rejält av nb. medans rd lallade med jochen.

sen får vi inte glömma en sak. snuten va i skolan idag, alla stod som frågetecken runt om dem och alla frågade vad dem gjorde där. det fick dem tydligen inte säga :S



men vi fick iaf konstigt nog ta en bild på en utav dem. men skumt asså, undra vad dem gjorde där? aa okej vår skola ligger i förorten men för det behöver ju inte snuten komma och spana

/rdnb

I´ve got my first real sixstring



Summer of ´08

lägg märke till;

kawes otroligt intränade poose. tog nästan hela året att sätta den och kan han time;a den på en bättre bild?

pitepallt nyllets finger gest. bland dem första på stureplan faktiskt. grunden till wv(whiteroom veven)

famoso´s pilot brillor. realisation på ray ban och han passade på. undra varför han fick dem för 16kr?

/rdnb

PS3 eller inte, PS3 eller inte, PS3 eller inte

sitter här och funderar på vad jag ska göra av mina pengar nästa månad. ska man vara lite nörd och köpa sig ett playstation 3. man kan göra ganska mycket för 4pistoler. eller så sparar man dem. men vafan man lever ju bara en gång, man kan ju inte gå runt i livet och spara hela tiden.



men samtidigt hör man i bakhuvet "den som spar han har". jaja får se vad som händer.

för övrigt så börjar en ny kurs imorn, filosofi. aa, fan man blir ju trött bara man hör namnet. men med lite go imorn så ska de gå.
/rdnb

biljetterna är här

yes nu har vi varit på vår lilla tripp och vi gick inte lottlösa. det sneakiga med biljetterna var att man var tvungen att fylla i allt själva. jobbigt att sita och skriva i 300biljetter!

frossa nu människor



Pris: 120kr
Tid: 22 - 03
Datum: Fredagen den 24 April
Plats: Vanilla Nightclub
Adress: Linnégatan 1

/rdnb


Måndagen börjar fin fint

ny skolvecka, nya tag!
kunde inte bestämma igår vcad vi skulle kolla på, stod mellan nått jävla trollkarls tjaffs på femman, pamela anderson grej och national treasure. lång kväll igår asså!

13.00 är det dags för möte med skolfest och bland annat ska vi hämta våra studentskiva biljetter, så hugg tag i någon av oss så fort som möjligt nu, för biljetterna kommer gå som smöööör.



annars så ser vi ut såhär en helt vanlig måndag!

/rdnb

läskigt när sånt här händer

För ett par dagar sen hör man att en 8åring dörr utav ett handbollsmål. det hade tippat över honom och efter några timmar på sjukhus gick det inte at rädda hans liv.
det läskiga i det hela är att detta skedde i våran grundskola, sundby. vill inte skriva massa skit om sundbyskolan nu, men för i helvete!
det går ju lite över styr när ett barn dör. saaaatana arg asså!!!!



hela artikeln hittar ni HÄR!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Annars är det slut på veckan, och snart slut på pengar?! grabbarna nöjde sig inte med EGO i fredags, dem klev även in på sogni ett stenkasst ifrån stureplan och krökade också. sen från ingenstans rockade dem skinnpajerna av gubbarna på harry B james.
STARKT!

HÄNG MED OSS NÄSTA VECKA MED!!
studentskiva biljetterna är på ingång imorn, missa för guds skull inte de.

/rdnb

en fredagskväll på statoil är inte varje dag

ja rubriken stämmer, rdnb tillbringade kvällen på statoil.
nb försöker lära sig dricka kaffe och de hann till och med bli två stycken latte, starkt på 4timmar
OCH detta våra vänner medans våra andra vänner hänger på EGO och steker. ryktades om en fet efterfest hos kawelito efter också, men vi vet ju hur de brukar låta.
sammanfattat en väldigt kul och trevlig kväll med massa gottigottgott!



annars går planerna mot sommarn just nu och studenten, inte långt kvar nu. kan även avslöja;

RDNB @ peppesbodega(båstad) v.28

/rdnb

fredag imorn

men först har vi haft en trevlig skoldag. idag har vi bara gapat och brottats i klassrummen hela dagen, men så har vi även hunnit färdigt med våra psykologiarbeten, vilket är en jätte lättnad! förutom detta så var inte jochen i skolan idag, folk sa att han tydligen var sjuk på riktigt idag. eller?! fan man vet inte vem man ska lita på längre. snackas ju ändå bara massa skit i vår vardag! :)

B T W , VILKET JÄVLA SCHEMA VI FÅTT!



fan det är ju som om dem tagit hänsyn till alla dessa studentskivar vi ska gå på nu i vår! sumpans brudar tackar och bugar!

ajuste imorn ja, fredag och dags för helgs aktiviteter. bolaget imorn? utgång imorn? både och imorn?`lets dance imorn? KÖTT IMORN?
nee, vi tar det som de kommer, med en nypa salt med andra ord. men först på dagen så har rdnb andra saker att göra. vi befinner oss nämligen i brommahallarna imorn under dagen för inspelning av vårt projektarbete.

nogromi ses iv
/rdnb

2 slow 4 u

solly för uppdateringen igår kväll, funkade inte så bra att skriva då. vi försöker nu och ikväll istället :)

annars idag såhär en torsdag som denna vill vi lyfta fram en person som vi båda har känt ett tag nu och speciellt nb. han har gått i samma högstadieklass som rd i 3år och killen är söt och skelögd.
pojken är en 3,5krökare/trancerockare, han gillar att spela bas och knulla brudar

coleg8 är inte bara taggad på att åka utomlands, han är även 110% säker på att ligga. tänk om alla grabbar hade denna inställning.
coleg8 skulle tagit hem sexets WPT 3år i rad om det hade funnits, VILKEN GRABB!

/rdnb

Ghostrider kanske gjort sin sista omkörning



det är tråkigt att behöva läsa detta, nästan så man fäller en tår
 see ya tonight.

PS. Jochen vill skicka en hälsning till Alexander Markatatos, han hälsar att det är så orutti att skryta om att han vet så mycket om hotell hit och dit. tro dig inte för mycket bara för vi bestämt oss för grekland DS.

/rdnb

tuggar tisdag

yayayyayayya
då var denna tisdag avklarad också, fan vi skulle haft som blondinbella har just nu, en skön tv-dagbok om vad vi gör på dagarna. skulle bli sjukt ju, för det är ganska svårt att beskriva känslor såhär på blogg.se.
ska vi videoblogga istället ?!

jaja skit samma, nu till en annan grej som håller på just nu


nu har även jochen tagit taktpinnen och offrat sig för att arrangera sommarens aktivitet! STORT JOCHEN!
det tisslas och tasslas om vad som ska hittas på, just nu ligger valet åt rhodos. men som sagt man vet aldrig med dessa grabbar.

Jochen vill bara åka för att få köpa billiga cigg och dricka för att sedan betala bort sin oskuld

pitepallt nyllet åker bara för grejens skull lixom, tighta utlänningar är inget nyllet kliver undan för

kawe @pa vill åka bara för att få åka flygplan. han är så otroligt fascinerad av dessa fordon

hjorten hänger bara med om det finns fyrhjulings safari, helst ska man sitta två och två också

brommavictor åker bara med om det serveras P2or i hotell lobbyn, utländskt bira är ingen hit

greken åker för att sy upp några armani kostymer, hans äldre kostymer börjar sprick i sömmarna

coleg8 följer helt klart med, om han lyckas passera kontrollen med sina nyinköpta folköl

avve_bajset funderar länge, men han följer också med om han får vara första chaufför till arlanda

buddha föjler bara med om det finns att beställa porrfilmer till rummet, bara stora lökar måste de vara

basketball abbe tvekar han också, men bestämmer sig för att åka med. han dansar in på arlanda med en gitarr i handen

om winther ska med så kräver han att få sova över hos avve_bajset kvälen innan

fudji_gurra är det inge snack om saken, han följer med även fast han inte får för sina föräldrar

bellaanders är tyvär den ända som inte följer med. anledning sägs vara att hans flickvän sa nej

/rdnb



Guldkaggen

vilken jävla skit det är som rullar på burken asså, guldbaggen är ett lite större fiasko ikväll fast det står på aftonbladet.se att johan glans och björn gustavsson gjorde någon rolig abba lookalike.
slutar titta när dem sänder biljard på tv asså, då har man bra tråkigt o då kan man lika gärna sova.

annars IDAG så var det skola, tråkmåndag, fast ändå inte. vi börjar 8 slutar 10 typ, jävligt skönt med 2 lessons, det blir ibland att man funderar på att skita i dessa lektioner bara för att dagen heter måndag.
och nu är det också fullrulle med alla grejer vi nämnde i förra inlägget, kurser som avslutas och bla bla bla.

rykterna går att;
wherearethefuckingfemales bloggen går bra nu, ägaren funderar på att  droppa sitt företag för att bli bloggare på heltid

en "anonyma" tjaffsaren här på bloggen går i walthers gymnasium

dunderdenice dunderparty inte alls var ett dunderparty, ryktats om 10pers?

s3c studentskiva biljetter är på ingång, till nästa vecka är dem beräknade

BigMike är ute så gott som varje helg och varje onsdag, väl ute spenderas högst 150kr varav 20kr till garderob

pitepallt nyllet knappt kan hålla i sina skidsemester pengar, "buddha skulle lacka sönder"

winther fick till det rejält i australien, ryktas till och med om en tvåa

kawe @playahead inte alls "jobbar" när han inte är i skolan, han sitter och skriver manus till sina video inlägg

fudjugurra runkar åt stillbilder, då hans föräldrar sagt åt han att inte ha filmer
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



juste, martiyn ville sända en hälsning till alla rdnb läsare också, han hälsar att han har haft det bra och att det ska bli jätte skönt att komma hem och dricka bira igen.

/rdnb

Lika som bär

Så är denna sköna, lugna helg snart till enda och en ny vecka knackar på dörren.
Den kommande veckan är den sista veckan av höstterminen vilket betyder en jävla massa pluggande eftersom två kurser tar slut. Som dom flesta andra i Walthers så har även vi bara slappat igenom hela den gångna terminen och har därför en jävla massa att göra nu sista veckan.
Finns inte så mycket att skriva om helgen då vi bara tog det lugnt och har tittat massa tv. "Let's dance"-premiären var vell typ det största som hände den här helgen...


              Gollom                                           Carolina klüft





/RDNB
 

Blixtar och Dunder

det tog ett tag men tillslut var vi äntligen påväg med destination brommahallarna! men när vi har filmat en 45min så piper kameran och batterierna kommer inom kort att döööööö!
jaja en hyffsad start på prjoektarbetet iaf, fast vi måste fan ligga i mer nu asså, den ska typ vara inlämnad v.5.

annars idag så var det en hemlig beundrare som kom och sa att det var en fet hemmafest i bromsten, hos ingen mindre än dunderdenice. fast frågan är om inte säsongsstarten av lets dance slår detta fredags nöje.


dags för fredags race, höres !
/RDNB


"hejsan allihopa!"

tjenna, tjenna vinterns solbreena!
nee, serious talkning nu.. det är torsdag och det är helg! dagen till ära så gjorde vi inte speciellt mycket idag, vi fortsatte med våra kurser som avslutas inom kort, man kan säga att det är ganska brååådis nu..

sen undrar vi en sak? alla dessa invites på faceb. fan man bli ju bara förvirrad när det stundas helg och man ska välja vart man ska?
eller ska och ska, men man känner ju sig nästan tvingad när dem hackar och hackar på en, vecka efter vecka. ego på fredag, ego på lördag, skulle inte förvåna oss om folk börjar skicka ego på söndag också. nee nån motta får det faktiskt vara.
fan va massa skit det är som skrivs i denna blogg, förstår inte varför folk läser detta. haha fast ändå ganska kul..



jaa, vi är lite sena jag vet. men FAAAAAAAAA-AAAAAAAAAAAAN VAD BRA DET ÄR!

/rdnb


OASKAOSKAOS

tyvär var vi tvungna att plocka bort det förra inlägget pga klagomål, detta visar på att vi på rdnb även kan vara rättvisa.
men EN sak ska ni alla veta;
Läsare styr inte denna blogg! undantag kan diskuteras, THE END!

vissa börjar nämligen tycka att bloggen gå över styr, men vi får hoppas att det bara är några som vill ta över tronen. för visst är det alltid kul med skvaller och hemliga pics.

juste, angående anonym som skrev det där om porrparty ala blondinbella 2004, faan va kul! för det ser verkligen ut som det på bilderna.
alla står med hakorna nere i backen och bara dreglar, tjejer som killar. aa, väldigt roliga minnen iaf och nee, dem flesta var över 18.

Annars var det första skoldagen idag och den här klumpen i magen finns nu återigen på plats, det var direkt tillbaka till helvetet!
Sen så är det ju kryssning imorn! kan bli kul och se hur många det ät som dyker upp, alla vart ju lite nedstämda när vi inte fick ha den 5e som det var sagt. men jaja det är väl bara flippa?!, eller så chillar man, det finns saker till alla!
det återstår och se vem som tar hem årets första GULDKAGGE också, spännande!


vi passar även på att sno en video utav KAWE, denns killen på videon bjuder iaf på sig själv;) det gillar vi starkt cole8,
ooj soorry

/rdnb

såhär dagarna innan vardagen

vilken jävla historia asså!

joo det började bra, vi ringde FudjiGurra och bad han skjutsa oss för att hämta en bilnyckel till golfen här utanför. det var inga problem han var här efter några lätta knapp tryck på luren.
inte nog med detta så ska vi börja kalla han GULDGURRA, för inte nog med att han skjutsa oss så hade han startkablar i bilen också. jo då undrar ni säkert varför och vad jag ska ha dem till. jo såhär ligger det till.
golfens batteri är helt slut, så varje gång man stänger av motorn går det inte att starta den ens, så man är tvungen att dra till med startkablar.
efter detta var det bara KÖÖÖRA, och då menar vi verkligen KÖÖRA!. solvalla parkeringen kan inte må så bra idag efter alla sladdspår. vi var och latja lite med gummit och vi vill säga att GULDGURRA är en jävel att att köra på kopplingen.
aa, det här var kul en kvart, sen var det raka vägen till MAX HAMBURGERESTURANG!.. men här stöter vi på ett problem? yees, när vi står vid ett röd lyse vid LA(lilla alby) så lägger bilen bara av! och såklart så går den inte att starta heller.
och som ni kanske kände till så var det heller inte sveriges varmaste natt inatt. -15 grader stod termometern på och vafan gör man?!
första tanken slog oss och det var bara att lägga benen på ryggen och löpa till sundbybergs pendeltågs station. det skulle visa sig vara en dum idé, tågen hade slutat gått.
vi hade inte längre nå val, satte oss i första bästa taxi hem hit och hämta GULDGURRAS bil var att sedan åka tillbaka för att starta golfen!
den gick igång klockrent! men nu var problemet igen, vart ska vi ställa bilen? nee, för att vara på den säkra sidan åkte vi hem hit igen för att lämna den. sedan sa magen ifrån rejält och det var dags för ännu ett försök att ta sig till MAX.

då ska ni veta att detta skedde inom loppet 00:12 - 03:28!

TIPS
ett grymt tips med andra ord är att inte köra en bil som har ett kasst batteri och om den har det se till att ha startkablar i denna bil. dem kommer bra till användning!
Och förmodligen det bästa tipset: KLÄ ER VARMT!

Dagens aktivitet:
ikväll rullar vi till o´learys med pitepallt nyllet för en god matbit och lite sport!
01:30 är det även nedsläpp i JVM Finalen mellan Sverige - Kanada, vi firar detta med några blunders @KAWES

/RDNB

Bara för att mp e så jävla överskattat

Shena, dålig update nu vet, men det händer förbannat mycke nu för tiden.
igår vevades det för fullt på sturep ända fram till stängning, eller aa iaf för våran del, resten blev utslängda en efter en.
SVerige vann jvm semin igår också och är klara för final mot kanada :D
Börjar vell bli dags att boka kryssning för er som ska med också, dags snart ju.
Vissa som är såå sugna att dom redan vill åka imorgon men vi har hört med silja, det är 20 imorgon så vi får hålla oss till på torsdag tyvärr.

Lugnet före stormen igår.

/RDNB

Så var vi tillbaka igen!

jaa, vi får be om ursäkt. Metro har gjort bort sig igen. dem glömde publicera att rdnb var utbrända och tvunga att ta en liten blogg paus. jaja det händer väl alla, tur att vi nu är tillbaka med massa nytt skvaller och pinsamheter!

       

Tristan Garner - Caribe
ja, här har vi nyårslåten som fick en hel stad att festa loss!

Liten kort sammanfattning utav dessa dagar;
Julafton var en trevlig afton för dem flesta, och kvällen avslutades på bästa sett. rdnb gjorde debut på MP i jakan, var väl sisådär. vi får se om vi ses där någon annan trevlig afton.

sedan var det massa partydagar i väntan på nyårsafton, allt från blue moon bar till spången och fellows. sedan var det dags för Nyårsafton och denna gång var det pitepallt nyllet som ställde upp med mat och hus.
en mycket mycket trevlig tillställning, vi på rdnb hoppas snart få in några härliga bilder från kvällen!

men det var inte det ända, för kvällen avslutades i hässelby, nån villa vid folkets hus. tråkigt att det ska bli massa tjaffs bara. men men rdnb tar allt med en nypa salt och chillar vidare.
Snart är det ju dags för kryssning! om det nu är några som vill följa med?!

följ med, förmodligen förorternas bästa flippare, till åbo och vi vill lova dig att du sent kommer glömma denna resa.

uppdatering följer så snart som möjligt. be there! be here!
/RDNB

RSS 2.0