CL

Idag var det en tröttsam dag efter allt festande igår.
Det syndes och märktes på dem flesta när de bara dök upp 6pers på vår engelska lektion imorse.
Men men sånna dagar kommer också, man kan säga att det var ett hyffsat drag med massa fulla människor som alltifrån bråkade med väktare till bara chillade galet till musiken,
med andra ord en rätt hyffsad skiva.
Vi har även just nu 1-0 till Man U i CL semin mot Barca, tråkigt med så mycket engelska lag, men det är bara acceptera att den ligan just nu äger fotbollsvärlden.

Sen så hade även Duvbo träningsuppladning inför den kommande tuneringen. Tyvär så vart det torsk, men det ser ändå ljust ut måste vi säga.
*NOT*
Det är bara kämpa på så går ni ända in i kaklet i gbg ; )
Morgondagen ser ut enligt följande:
Först så har ena delen av rdnb landsvägskörning med körskolan kl 7 imornbitti och medans han är ute och slirar så är det gym som vanligt för den andre.
Runt 12 sen så lär vi båda vara färdiga och då är det laddning inför kvällen och VALBORG ,
Sedan får vi se vart vägen leder oss =)

Innan vi slutar det här inlägget så vill va bara påpeka att EROTIK MÄSSAN startar imorn!
Vi vill därför tala om för er alla som är över 18 att komma dit. Vi på rdnb ska ha ett sk "stånd" där vi säljer lite *HEMLIGA* saker, men det är en överaskning, så
BE THERE!
image13


Vilken Helg

image13

Ja vad ska man säga,
vilken helg! Man kan säga att det var hjortens helg i helgen. Inte nog med att han tar hem oss på förkrök innan derbyt så kommer det också fram att han är ensam hemma på fredagen.
En storslagen kväll med alltifrån skön sjungande grabbar till röklödder under fillingarna.
Kvällens Artist
Priset går till en kille som med sitt engagemang när han kom visade alla hur man drar vittsar samtidigt som man dansar till schlagerhits också drar moves som ingen annan hade en aning om fanns?!
GRATTIS JANNE ÅBERG
Dig kan man tamigfan alltid lita på!

Lördagen vart också en storslagen historia men denna gång var det inte hjorten som höll i taktpinnen utan ingen mindre än él greco. Som bjöd med några till St: Eriksplan för lite bärsrace och limbo?!
Men som så  många andra tillfällen så gick det inte ända in i kaklet, fråga oss inte varför för det kan bara gud veta.

Söndagen är största chilldagen som finns så även denna Söndag skulle se ut som dem alla andra gör. Vi ligger hemma på soffan lite halvt medvetslösa.
Men det är bara uppladdningen för imorgon då det är dags för skiva igen!
Denna gången var det återigen dags att besöka Engelen@Slussen

/rdnb

Ghost Car



Här slänger vi upp en lite mystiskt film från en alldeles speciell polisjakt i USA.



DERBYDAGS

image10

Snart är det äntligen dags för årets RIKTIGA DERBY !
Bered er på en riktigt jämn fight.
Vi på rdnb kommer att vara där, frågan är kommer DU att vara där?

Sena Igen, Sorry

Då var vi sena igen med inlägget. Det finns inte så mycket att skylla på, men som vi nämner i tidigare inlägg så gör vi allt för att uppdatera så fort som möjligt.
Men men sånt här händer alla, så vi på rdnb tar detta med en nypa salt och börjar detta inlägg med Måndagen.
Då var det skola redan kl 8 på morgonen och hela skoldagen såg ut precis som den alltid brukar göra, silvertryffeln är på sitt bästa morgonhumör medans alla andra sitter och gäspar bakom sina datorer. Men ju senare klockan blir så börjar dem vakna en efter en och i slutet på dagen är alla på tophumör. Men iallafall så köpte matteus&Co biljetter till Derbyt på lunchen.
Efter lunchen så hade rdnb bokat in halkbana på Gillinge vid 15.15 så efter vi hade ätit var det dirr hem och vänta på skjutsen. Väl på Gillingebanan så vart vi inte indelade i samma bil, så en fick åka med en 30+ kille som hade övningskört i 16år, medans den andra fick köra med en 88a brud som bodde på Östermalm. Med vårat roliga sällskap var det bara ut och sladda, och det var hur kul som helst.
Så det är absolut ingenting att oroa sig för som vissa gör. Runt 18.30 var vi klara och redo för hemgång, vi hade ingen aning om hur långt tid det skulle ta att komma hem, men väl hemma vid 20 tiden så var det bara bänka sig framför stockholmsderbyt haIF - aik. 1-1, då råttorna från Solna kvitterat i den 92a minuten. Fast rdnb måste säga att det var ganska rättvist.
Efter matchen var det läggdags och innan man somnade så glimtade man lite på lilla al fadji.

image9

Nu var det Tisdag, och dags för studentskiva numero 3

När vi vakna på Tisdags morgonen var klaockan för mycket så vi missa första lektionen och halva den andra typ.
Men när vi kom hade alla precis börjat komma ur morgonkoman, så det var ju något posetivt.
Men efter skolan var det hem och vila upp sig lite inför kvällen då det var dags på ÖstraReals studentskiva på Café Umbra med maskerad tema. Men det var trist att bara den ena hälften av rdnb kunde kröka eftersom den andra skulle ha körlektion dagen efter vid 7 på morgonen. Men detta hindrade inte den andra medlemmen.
Det var ett hyffsat drag så vi stannade kvar typ till halv 3 då vi sen drog hem för lite sleeping.
Onsdagen blev en ända stor väntan på att dagen skulle ta slut. Fast dagen började lite annorlunda med DM i fotboll i Vällingbyhallen.
Där några blabbar från Hallunda drog det längsta strået.
Senare på kvällen var det till sjukhuset med den ena medlemmen, han har tydligen fått någon infektion/överansträning i höger fotled och tillbringade 4 timmar på karolinska och går nu mera på kryckor. Fråga oss inte hur skadan uppstod, den kom bara. I och med denna skada missar han förmodligen Semifinalen i Mitt I Cupen på söndag.
Nu till dagens bravader där vi hade 2 lektioner och att det sedan efter skolan var lite samba på sumpan ip.
Vi fick även reda på att det ryktas att silvertryffeln fick dissen av en 92a, men det är lugnt jochen det kommer fler brydar.

Vi hör av oss, håll er uppdaterade som sagt =)
M.V.H rdnb





Fredag, Lördag, Söndag

Då var det dags igen, vi vet att ni varit otåliga med att vänta, men det blir oftast så när vi både har fullt upp på helgerna. Vi måste skärpa oss vi vet.
Skit samma för i helgen har det hänt saker från A -O, från snuskiga påhopp till spyor i duschen!
Äckligt men sant.
Men man kan säga att helgen började redan i Torsdags efter att rdnb hade slutat skolan så var det dirr hem till KAWE@ PEA för lite FIFA 08 på PS3:an. Sjukt kul. Fast det är ju inge kul om bara vi skulle lirat, så vi bjöd med silvertryffeln, matteus och pitepallt nyllet för en hederlig och inte allt för ful FIFA tunering a lá kaws. Vad var det nu som fattades? jo biran. Men vart får man tag på bira en Torsdagskväll om man inte är 20barrar?
Det såg mörkt ut till en början, men som vanligt såg rdnb ljusglimten i mörkret och det fick bli lite folle på konsum.
Sedan efter ett litet snabbt besök på konsum var det äntligen dags för avspark.
Kvällen började och slutade på samma sätt, men till slut när fingrarna hade domnat bort efter allt spelade och biran började ta slut var det bara att krypa tills sömns på kaws golv.
Nu undrar ni säkert vem som vann tuneringen, det ska jag tala om för er att efter en mycket hård och jämn tunering så drog matteus det längsta strået.
CONGRATZ MATTZ!
Men vi på rdnb är helt övertygade om att fler tuneringar kommer att bli av, men med förhoppningsvis en mycket högre standard på liret.
Vi ställde kl på 10, för att sedan bege oss till gymmet för lite bänkpress kl 11.

ÄNTLIGEN FREDAG!

Vi vaknade och vi insåg att det var fredag och ännu en ny helg!
Som vi nämnde tidigare var vi vid gymmet vid ca 11, där vi mötte upp AB &Co. Fast just idag såg det ut som ingen var taggad så alla bara gick runt och lallade och snackade.
Sen kom det alla hade gått runt och längtat efter, DUSCHEN&BASTUN!

Efter cirka en timma i duschen var rdnb & silvertryffeln sugna på lite käk så vi bestämde oss att ta en tripp förbi ancelo pizzeria oc eftersom matteus farsa ändå skulle komma och plocka upp lilla matteus så kunde vi åka med han. Väl mitt uppe i maten ringde J och frågade vad vi skulle göra ikväll och vad vi gjorde.
10min senare satt han brevid oss och käkade lite. Vi satt och snackade lite vad vi skulle göra i helgen och eftersom att ena snubben i rdnb var ensam hemma så var tanken ganska klar vart vi skulle hamna.
Men planerna var först riktade åt alkohol hållet, och en sån ängel han är så hade J massa plattor hemma.

Så efter en jäkligt god pizza så drog vi hem till rdnb snubben och bytte bil för att sedan åka hem till J för att hämta bira och lite ölrace medan vi ändå är ingång lixom, sedan var det dirr tillbaka för att sedan invänta folket.
Folk började rulla in vid 21 då pitepallt och matteus var först. Sen kom väl peabögen kaws. Efter ett par bärs kom sedan K&A med ett glatt humör, men även lill rönn&Co samt sist men inte minst A&Co.
Vi ville inte bli så många för det skulle bara bli FÖR roligt då, så vi drog bara dit några.
Ne lite skämt o sido så vart det jävligt kul, med "What is Love" i bakgrunden så kan man bara inte låta bli att röra på höfterna. Under hela kvällen gick alltifrån Lil Wayne till Per Gessle hem hos folket, verkligen kul att se att så många var uppe på dansgolvet. Men just mitt uppe i allt dansande så kunde inte (jag nämner inget namn)stå emot en cigarett i månskenet med sin Miss A på trappan. Haha du är kul du.
Medans det här hände och dem flesta fortfarande stod och shakade rumpa på dansgolvet så började pitepallt&silvertryffeln bli lite horny av sig. Detta skulle visa sig vara deras livs mardrömm. För mitt upp i deras raggningsakt så får deras raggningsobjekt tydligen damp och börjar jaga dem över hela huset och skrika massa barnförbjudna saker. Detta var inte kul så dem sprang för livet. Men efter ett par timmar hade skräcken lagt sig och kåtheten började ta över igen på pitepallt, och där slutar jag historien, för jag tror inte han vill att jag berättar vad som hände sen ;) haha.
Även här någonstans slutar Fredags historian också, men vill även tala om att kawe@ pea också fick till det i soffan, CONGRATZ KAWZ!

LÖRDAG

Lördagen var lite lugnare för rdnb där vi den här lördagen gick skilda vägar.
Medans ena sidan av rdnb var med sin flickvän och myste så var det nästan som vanligt på den andra sidan kan man säga. Ena rdnb + "grabbarna" satt och drack öl och lirade FIFA. Medans dem flesta koncentrerade sig på sitt spelande så koncentrerade sig silvertryffeln på öl drickandet och det skulle också visa sig när han kom med massa förslag på "fester" och när han börjar fylle tjaffsa lite med små fjortisar på telefon.
Men denna kväll kan man säga att det var en slags chillkväll för det kommande Måndags Derbyt på Måndag.

Efter detta var det sängdags och silvertryffeln som knappt kunde se sig själv i spegeln var tvungen att slagga hos ena killen i rdnb med pitepallt nyllet. Tråkig Lördag, men sådanna dagar kommer också tyvär.

SÖNDAG

Söndagen var bara en stor längtan till stormötet Man Utd - Arsenal. Och efter den var det hemgång för samtliga och ladda inför ännu en skolvecka.
Vi på rdnb vill också lägga ett extra stort öga på några av våra vänner som ska köra falsklegg idag på DEBASER.

Vi håller tummarna......

För att dem som låna ut sina legg får tillbaka dem.

För i övrigt så har rdnb halkbana på Gillinge imorn, så det ska bli grymt kul. Plus att vi har det första heta stockholmsderbet imorn.
Så ni måste hålla er uppdaterade, för imorn vankas en grym sammanfattning av Måndagens aktiviteter


Efter mycket tjat kommer en bild på oss
/rdnb

Lill Lördag

Onsdagen den 9/4-08
Vilken dag, massor med sport på tv, både hockey och fotboll.
Fast dagen började med lite gym med AB, alla har tydligen försvunnit från gymmet nuförtiden.
Fast det var lite segt idag, man är inte å speciellt taggad på morgonen när man precis har vaknat typ,
men vi och AB kämpade på och mest av allt så längtade vi efter duschen och bastun.
Nytt aggrigat å grejjer, så det brände på rejält idag.
Efter hårt gymmande så var det dags för lite lunch i skolan och därefter väntade 3 lektioner. Dem 3 vart bara en, eftersom dem flesta inte hade hade gjort samhällen och så hade vi tydligen ingen geografi, så det var skönt.

Det har även varit Champions League igår där Liverpool tog en skön seger emot rivalerna från Arsenal. Skönt att se att Torres fortfarande kan göra mål i världsklass. I den andra kvartsfinalen så tog sig också Chelsea vidare komfortabelt, utan några som helst svårigheter alls.
Just nu så håller även ett tredje engelskt lag på att kvalificera sig till semifinal. Det ser även ut som att Barca klarar det här med, så vad sägs om Liverpool, Chelsea, Manchester U, Barcelona i semifinal, låter rätt rimligt va.

Sedan så tog även Linköping ledningen ikäll med 2-0 i matcher mot Hv. Starkt av LHC att ta en match på bortaplan.

Massa sport hit och dit, men vi har även lagt märkte till den här 10 åriga tjejen Engla som försvann i helgen, dem har tydligen hittat någon 42 år gammal lastbilschaffis som nu som tycks vara inblandad skäligen misstänkt för människorov på försvunna Engla, 10. Hoppas dem hittar ungen, läskigt ju.
image7

/rdnb

Tuuusday

Så nu var det redan Tisdag. Eftersom vi hade studiedag igår så var det mest chill. rdnb gled lite inne i stan och nb köpte en riktigt schysst svart tiger jacka och en riktigt skön rödvit rutig Stensströms skjorta. BRA KÖP!
Efter det var det snabbt hem och skilda vägar för lite övningskörning med körskolan, och lite innebandy i Solnahallen. Väl vid körskolan så var det direkt ut på vägarna och det gick som en dans, körkortet ligger riktigt nära nu, men jag tänker inte tala om när ;) Medans ena rdnb var och körde så satt den andre i Solnahallen och kollade innebandy. Solna Aik Vs. Capiero Täby stod på menyn. Efter en mycket intensiv tillställning så slutade det ändå med Aik vinst, fast det var väntat.
image6
Väl om Måndagen nu

Dagens aktivitet började på Naturhistoriska Riksmuseét där vi skulle samlas vår klass kl 9.
rdnb bestämde möte med A och J vid brommaplan där vi sedan tog tunnelbanan till Odenplan. Väl där så hade vi ingen aning om vart buss nummer 40 gick någonstans. Men tillslut hittade vi stationen och fick typ vänta i 5min på bussen.
Den tog oss direkt till museét.
Vi kom typ en kvart sent, men gjorde inte så mycket eftersom vi bara skulle svara på några sjuka frågor.
Men ingen pallade typ gå runt på uttställningen och leta efter svaren så det var bara att kryssa i lite.
ca 9.45 var vi färdiga med det och då var det bara att vänta på gympan som vi har på Tisdagar kl 13 i Vällingby. SUCK!
Men men, så AB, J, A, E, och vi drog till brommaplan och käkade lite pizza till lunch.
Vi kom sen till Vällingby typ 1timme innan gympan började och det fanns inte så mycket att göra, så alla vi log typ och chillade.
kl 13 så började lektionen med innebandy som huvudaktivitet, nice nice.
Efter ett väldigt lågt tempo i inledningen så skruvade silvertryffeln upp det i slutet.
Såhär har vår dag sett ut =)

/rdnb


Marcus Heimdahl 'n' Crew @ Ängelen

Då var deet dags för studentskiva igen. Denna gång några Blackebergs killar som annordnat på Ängelen inne vid Gamla Stan. Kvällen startade "som vanligt" på nivå, där vi träffade några bekanta. Resan började runt 21 och slutade därefter 2timmar senare, då vi alla bestämde oss för att dra in till Ängelen.
Efter rdnb inte hade någon biljett så var det första prioritet när vi kom fram. Men det ordnade vi snabbt som vinden och det var bara in och köra.
Väl därinne träffade vi några som vi kände igen, men för det mesta så kände vi knappt någon, så det var lite trist till en början. Men efter några champagne glas så gick det lite lättare att hitta dansgolvet.

Efter en mycket trevlig kväll med mycket skratt och ståhej så var det tyvär hemgång. rdnb, L, H, I drog en svarttaxi till fridhemsplan för att äta lite burgare på mcdonalds och därefter sedan ringa upp "turbo" för hemkörning.
Kul kväll för att vara en Söndag, men skivan kunde vart lite lite bättre.

Nu är det bara blicka fram emot nästa skiva. Håll er uppdaterade!
eller kom på skivorna=)
RDNB ON STUDENTSKIVA TOUR -08


m.v.h rdnb


Det ryktas ännu mer att.....

Det ryktas

Att  "Sundbys Yngre"  fick smaka av fashiontönten Joppte ihelgen

Att AB fick till det rejält i Lördags

Att rdnb Söndags krökar

Att en bil ska med till Gotland

Att Aik's herrjuniorer är i semifinal i sanktan efter ett straffavgörande i helgen

Att Mx åkte dit för falsk leg i Fredags

Att brudar klänger efter personerna som ska bo i den stora lägenheten på Gotland

Att jochenvonsilvertryffel är inne i en jobbig period nu

Att KAWE@pea langar största valborgs festen någonsin

Att svarttaxin "Turbo" hittat hem i våra trakter

Tordag!

Träning idag för RDNB och från och med idag har även båda av oss klarat av teoriprovet för körkortet. Nu återstår 2 av de 3 testen för oss båda. AKTA SNART ÄR VI UTE PÅ GATORNA OCH SLADDAR!

Idag var det även Ishockey, där HV 71 blev klara för sm-final och får nu möta Linköping i en oviss finalserie.
En tuff andra kamp i kvartsfinalserien, i Innebandyns slutspel, mellan de båda Stockholms lagen AIK och Täby utspelade sig även i Tibblehallen ikväll. Tillslut stod Täby som segrare i matchen och det är nu utjämnat till 1-1 i matcher. Lita på att nästa match i Solnahallen kommer bli en riktigt tuff och oviss historia.

Walthers Vällingby S3A Studentskiva

 Söndag den 30/3-08

Ledsen om vi kommer ut lite sent med vårt uppdaterande, men bättre sent än aldrig som man brukar säga.
Jaja, dagen började med lite fotboll på sundby arena där alla grabbar var samlade för match i högt tempo.
Lirade 2 matcher där motståndar laget  vann båda, men den sista matchen satt hårt inne.
Efter detta var det dags att snabbt dra hem till den ena rdnb medlemmen för lite tacos innan utgång.
Efter det så var det dirr in i duschen och sen ett j*vla drag på med kläderna.
Sen så kom vi på att ingen hade vax, så det var bara dra hem till K för att hämta lite och fixa lite, sen så halvsprang vi till bussen där AB redan satt och lurade.
Det var sagt att vi & AB skulle träffa AHO kl 21, men när vi kom in till stan var klockan runt 22 istället. Så nu var det snabba puckar in på nivå22, där vi förade galet och träffade L & T och deras polare som också skulle till skivan. Kul som fan med lite mer sällskap=)
Runt 1-1,5 timme senare så kom vi iväg till tunnelbanan påväg till slussen och café umbra.
Väl där var det sådär, kunde vart bättre. Men man ska inte klaga.
Vi träffa massa polare och krökade galet.

Efter några timmar var det dags för hemgång och lite käk vid en grill.
Sen hookade vi en svart taxi som tog oss ända hem till våra varma sängar=)

Skönt, hoppas på fler och roligare skivor,

M.V.H rdnb


UTE&INNE LISTA

INNE JUST NU

Fotbolls Allsvenskan

Vi har aldrig haft så mycket pådrag på vår egna svenska liga som iår, och vädret just nu gör ju det inte sämre heller. Vi får heller inte glömma att det snart ska utses en 1.a i både handbollen, Innebandyn och hockeyn.


Vårens Studentskivor

Nu är våren här och alla studenttokiga ungdomar i sthlm är helt tokiga i sina studentskivor.
Mycket kul.

Sist men inte minst !

VÅREN!

Solbrillor, vårjackor, vårskor etc. Nu börjar allt det roliga,
Snart är det SOMMAR.

UTE

Vinterkläder

Det funkar inte längre att gå runt i vinterns jacka eller skor.

Krogvakter

Ibland undrar man hur dem tänker när dem kommer på att alla som har vita sneakers inte är välkomna.

Black Army

Vart var stoltheten i premiärern?, Uppryckning Armén


RSS 2.0