212223....dan före dan!



vad hände med kvalitén ? aja skit samma ne ser ju vad det är vi snackar om. JOO årets julklapp! alla köper en digital fotoram i julklapp. den passar dem flesta! bara att stoppa in ett minne på baksidan och vipps så har du dina bilder som ett bildspel.
annars såhär dagen innan så är det lite pirrigt i magarna, vad ska man få i julklapp!??, massa skit osv.. massa med mys helt enkelt. sen så räknar vi in det nya året efter det.

ATTENTION! ALLA KRYSSARE!

tyvär så fick vi lite dåliga nyheter om kryssningen och datumet. tyvär så är det tydligen åldersgräns 21 när vi åker den 5e januari och vi är då tvungna att flytta trippen till ett annat datum, tyvär.
vi har ringt och tjatat på dem 2-3 gånger men dem är stenhårda. ett preliminärt datum är satt och det är torsdagen den 8onde till den 9onde.
kom gärna med förslag om detta inte passar,

/RDNB

fyfaaan vad de går bra nu,,,kolla ticnet.se



kul att se hur bra biljett säljningen går! fortsätt så!

/RDNB

19 20.....vi ses på toppen!



ganska seg start på detta lov, må jag säga! men vi brukar ju köra den stilen. ligger lite lågt i början för att sedan öööööka! annars så hade kissie party i fredags, och som vanligt hade vi skickat våra utsända till detta evenemang.
Dessa citerar kvällen såhär;
" en helt okej kväll faktiskt, en blandning av trollbäcksskolan 9a´s matsal disco och hirschenkeller, med andra ord en lyckad kväll med massa fiskedamm. sen o man ska citera kissie så gick hon runt precis som en kändis ska göra, med sitt VIP band runt halsen hela kvällen. en svart klänning var kvällens outfit, inte för utstickande och inte heller för retro. precis som en kändis ska utstråla med andra ord
kvällens snackis var ändå, "drog mannen". joo det gick nämligen runt en man som droppade saker i allas drinkar, och detta gjorde ju förstås alla lite små rädda, och små panik attacker pågick i vart och varannat hörn. ingen fara med detta! detta party får 3 ostbågar utav 5 "

vi tackar dessa fest prissar för en fin sammanfattning!

idag var det annars inte mycket som stod på menyn, men nått var det iaf och det var arsenal-liverpool. 1-1 är väl ett okej resultat. vi får vara nöjda med det!

PS. ATT. ALLA KRYSSARE 5/1-09, nu börjar det närma sig och folk undrar när man ska  boka sina biljetter? och det är helt upp till er själva. vill ni känna er trygga med en shysst hytt så bokar ni snarast. men vi tror inte det kommer vara fullt på båten så det går nog bra att köra en sista minuten om man så vill. se bara till att ni inte bokar sviten, för den är vår;)DS

/RDNB

Vixy.net



vi fick ett shysst tips av wilmer alldeles nyss. www.vixy.net ! här kan du, om du hittar en bra låt på youtube kopiera adressen och klistra in den i det ljusgula fältet. sen väljer du på scrollen nedanför fältet vad du vill ha för format. vanlig är att bara köra (audio only)mp3. och vipps så konverterar den youtube filen till en vanlig mp3 fil som du kan spara på datorn!
Detta kan vara bra att utnyttja om du bara hittat låten på youtube till exempel.

shysst grej såhär halv fyra!

/RDNB

åh åh och återigen ååååh,



ja det var det looov då? vad ska man hitta på fö kul nu då, det här som man gått runt oc längtat till så mycket.
ne, det finns fan inget vettigt att skriva idag!

rdnb laddar för ikväll och nya tag, kanske sees på stan.
/RDNB

17&18


jaa men det var väl ett jävla tjat! bara för vi inte skrev igår, fan vi har annat för oss...
igår var det lill-lördag och ungdomarna härjade på stureplan, inte minst greven som syntes till på grodan. vi själva på rdnb satt hemma och tyckte synda om oss själva.
Denna bild går som smort på mms nu btw! så bli inte rädda om nån ni inte känner så väl skickar en liten julhälsning på mms.

Nu till dagens aktivitet, skol helvetet! vad ska vi ta oss till, kroppen säger ifrån, medans huvudet säger att man måste gå i skolan. det måste man ju iof men kanske inte ända till juni :S?
Annars så åkte vi till grekland och käk lunch idag, fan det är ju ändå torsdag då får man ju bjuda till och ta lite bea, SKÖÖNT JU.
Sen var de det här med julklappar, ska man köpa dem nu eller ska man trängas i julrushen?
känner att det är måga frådetecken nu:P altså mycket som är oklart just nu nu nu...



vi passar även på att lägga upp förmodligen världens just nu sämsta och onödigaste julklapp! detta är en gåva vi på rdnb fått en erbjudan att få i julklapp av ett XXXXX företag.
beskrivningen lyder " vad gör du med dina blöta badkläder när du badat?, ne jag visste väl det! istället för att stoppa ner dem bland massa torra grejer har vi den perfekta bagen för dig. inga undantag! bara att stoppa i och stänga!"

joo vad tänker man då? för det första står det bikini bag? och för det andra är det jul och därför inte dags att ta fram sin bikini och för det tredje så måste det här vara det mest onödigaste prylen någonsin, fan stoppa blöta grejer i en påse om du är rädd för att dina saker ska bli blöta! Shit asså

/RDNB

sextonde december

fan vad alla tjatar om att dem mår dåligt, och att dem är sjuka hit och dit. fan vi börjar ju inbilla oss själva nu att vi är sjuka och då blir man fan sjuk. mycket sitter i psyket.
fan asså, tror vi är sjuka imorn
men annars rullar allt på, kul att det är många som är intresserade av kryssningen:)
håll utkick bara och boka era biljetter i tid för det ryktas om en riktigt riktigt full båt.
/RDNB

15 Deciembre

Idag passade vi på att göra ett event på facebook om kryssningen så att det verkligen blir av. Ja ni hörde rätt, det blir av! Som alla har frågat och önskat att denna kryssning ska bli av. Den 5 Januari kl: 19.15 lämnar båten värtahamnen för 23 helt sjuka och galna timmar, "fullast vinner" gäller för hela resan och vi hoppas att det kommer bli en helt oförglömliga resa. 



Vid frågor och information om kryssnigen, skriv en kommentar i bloggen så svarar vi så snabbt som möjligt.

/RDNB

12,13,14..osv

OJJOJOJOOJJOOJJ.
fan vad alla gnäller! bara för vi missar lite inlägg hit och dit, inte värsta grejen!
vi skulle vilja se eran blogg, när ni skriver varje dag! kom till oss sen när ni har över 63personer i snitt per dag, fast vi inte skriver. KOM TILL OSS DÅ!

SAKER NI EGENTLIGEN INTE BÖR VETA OM FOLK


jochi gillar att helst onanera i duschen, för där är det enklast att ta bort allt, det rinner bara direkt ner i avloppet.

pitepallt nyllet har satt upp ett nytt mål innan nyår, ligga med samma person fram till och med nyårsskiftet, grattis nyllet, du lyckades i helgen med.

jose"finen" gillar helst att bada neck, och helst ska det vara på en fest och bland massa killar

wigÄrt tycker om att dansa, eller dansa och dansa, hon gillar röda string iallafall

él greken föredrar helst en snabb fylla, han påstår att det är bättre att supa järnet i början för att sedan spy upp den och gå och sova.

GURRA skulle helst vilja leva om hela fredagen, han förklara detta med orden "det var som i himmelriket"

colg8´s hemlighet ligger i knytnävarna, om han själv inte får bråka, så ryter han till och om då ingen reagerar, ja då händer det grejer

basketballAbbe har hittat sitt jag, det märkte vi nu i helgen då han befann sig på alla möjliga platser i huset där han kunde strula upp det nya ragget

cham har en hemlig talang, det ska tydligen vara att damsuga!

brommavictor fick chansen igen, men denna gång var han för trött och det kan vi faktiskt förstå han eftersom han var en gud i baren, då menar vi verkligen en GUD

one of the g, gillar att prata mycket och det gillar vi. gissa om hon blir mer pratglad efter några mojitos, kul dagen efter att spekulera vad som sades

buddha avslutade kvällen med dessa ord efter taxi färden:
anonym: skärp dig tommy, du kan ju inte kliva in i det där träsket
buddha: men jag är så j*vla kåt

matteus börjar lugna ner sig. lugn hela kvällen, men till slut hetta det till lite. men det kan det ju alltid göra.
KEEP GOING ROSENROT!

¨jaa, det var allt för denna stund. men vi är tillbaka ikväll redan och förhoppningsvis med lite bilder!

/RDNB

11dec.

kuuul att paint inte finns på denna datooooor!!!!!
lackar..

aa iaf så var vi på hovet igår, och matchen slutade precis som sagor alltid gör, lyckligt
efter det var det


och LG somhade sitt jul bord,och även bennybenassi på terassen, en sjuk jävla torsdag med andra ord. men denna torsdag ska inte vara nånting emot partyt på fredag!!!!!1

ryktas att omkring 50-55 personer dyker upp på fredag!

/RDNB

såjah, tillbaka på rätt spår! 10December



lite torrt onsdags rim skadar aldrig, ha ha ha
Idag var det walthers gymnasium tunering ända borta i karlstad. bussen avgick, här och häpnad, kl 06.00 imorse inne vid t-centralen. jaa det är sånt man får ta.

Medans det lirades där så spelades de även semifinal i dm borta i jakan sporthall. där vart det en riktigt snöplig förlust för aik i sudden med ynka 23 sekunder kvar!
Det är bara bita i det sura äpplet och köra!

annrs är det väl schtek allt annat, dags att fixa spriten tills på fredag och sen är det ju match på hovet.
DIF-LULEÅ står på menyn, och vi hoppas och förväntar oss en tät match.

PS. Glöm inte partykläderna på fredag, får då finns det bara en level som gäller, "ALL IN!" kallas det i poker, "110%" kallas det i fotboll, "ända in i kaklet", kallas det i handboll och "Nu åker vi", kallas det på rdnb bloggen. DS.

/RDNB

En försenad 9onde December



Sorry för uppdaterandet!
Jo en sak också, rdnb var hemma hos jochi redan vid tolvslaget inatt bara för att förgäves få en liten kommentar från 18-åringen.
Men detta skulle visa sig vara ett dumt drag när vi knackade på fel fönster. fönstret var in till hans mormor.
aj aj aj så det kan gå! men det är ju alltid tanken som räknas, fast hjorten drog ett sms prick!

/RDNB

dubble



Måndagen är här och ännu nån dag närmare målet! kan ju rulla en snabb lite shortcut sammanfattning av helgETT.
I fredags var det full kareta hos avve_b först, med lite chips och dip kom vi iväg till EGO lite senare på kvällen.

Lördagen som sagt, var det inte mycket pigga huvuden. dem flesta satt hemma och så också halva rdnb. medans så va fallet så passade andra halvan på att dricka lite drinkar inne i stan.

Söndagen är inte ens värd att skriva om, måste vara den tråkigaste dagen på hela veckan!

Sen var de ju tillbaks i skolan idag för lite matematik och svenska. och det tisslades och tasslades i varje hörn om jochi big bertha party på fredag. kan de bli årets party eller faller han på mållinjen, än så länge ser de riktigt bra ut.
juste

VI SES PÅ HOVET, PÅ TORSDAG!
/rdnb

December den sjätte



hinner inte ta upp allt som hände igår.
men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge

/RDNB

5dec.



Jaa, nu vare helg, och avve_b, big mike och rodah är påväg till EGO. ska bli kul som satana.
hoppas ni tänker ha lika kul som oss.
puss på sko, vi sees på EGOO

/RDNB

December den 4:e, julen närmar sig med el greco?!!?



Idag var våran psykologi/historia B lärare tillbaka och då var det inge tramms. det var då vi märkte hur långt efter vi ligger i alla arbeten. kanske inte är så bra att surfa bort hela dagarna? hoppas det fixar sig.

Nu är det fan helg, och rdnb går in i sin första kalender helg. vi får se hur det går.
menmen, föresten så åker dif ur elitserien i år.

/RDNB

Nu flyter det! 3December, varsegoda



Ja vad ska man säga?!
Sammanfattningen av dagen lyder såhär: som jag nämnde redan igår så var det idag dags för bad. men med följd av tråkiga nyheter. hjorten som han kallas, dök aldrig upp och det vart en grymt dåig stämning eftersom det var sagt att tävlingen skulle äga rum just idag. inte nog med det, så skolkade joch som vanligt, ack ack ack den gossen asså. hoppas han rycker upp sig till sin fest iaf.

sendan var det två riktiga skit lektioner. läraren var inte där så alla satt bara och surfa och kolla porrfilm på KAWE @PEA´S dator. alla satt klistrade som om dem aldrig sett något liknande förut. ni kan ju själva tänka ut hur det såg ut, 10 grabbar står med öppna munnar på en historia B lektion.

Imorn är det sista skoldagen för veckan och ännu en dag närmare julafton. ska bli kuul att se hur helgen ser ut.

/RDNB

En försenad 2December lucka



Ber så hemskt mycket om ursäkt. men nu är den uppladdad och även denna gång har fågeln vart och viskat i våra öron.

i kvällens lucka kan vi avslöja en bild, men vilken bild återstår att se.
hoppas på ett återseende ikväll med andra ord.

/RDNB

TILLFÄLLIGT AVBROTT PÅ BLOGG.SE

PGA störningar på blogg.se kan vi inte lägga upp lucka nummer två som var tänkt idag. vi får istället ta nya tag imorn och lägga upp både nummer två och tre. FAAN typiskt när det går så bra nu.

aja nog om december den andra. idag med skolan var vi på riksidrottsmuseét. vi va där i typ en timme gick runt och lyssna på nån gammal sportnisse som skulle kalla sig guide. vi ska berätta att han inte pratade med oss som det var tänkt. han pratade med golvet! man kan fan tro det när han stod där och stirrade ner i golvet.

sen var det inte mycket mer med det, alla drog till b.plan och käka pirra till lunch, sen var den dagen över. veckorna rullar på i en rejäl takt nu asså. fan när man vaknar på mornarna vet man inte vad man heter längre eftersom man har så mycket annat att tänka på.
bara massa skit.....

jaja imorn är det bad i VBY simhall, skoent hoppas hjorten kommer och visar vem det är som är hingsten. ingen kompetition när martiyn och kawe @PEA drar av sig badbrallorna.

PS. Vi ber så hemskt mycket om ursäkt för det här med kalendern. men det finns inte mycket att göra nu.DS.

puss&kram, vi syns och gör en clan, hahaah vaa?!
aja

/RDNB

1 December, och premiär för rdnb julkalendern!



vi börjar med lucka nummer 1 och idag kan ni läsa ett pretty roligt skvaller.
från och med idag kan ni följa oss fram till julafton med allt från händelser till bilder, kan bli kul det här. vi får se hur det slutar.

Annars idag så gick skoldagen snabbt, 2 lektioner som vi har varenda måndag. sen var det in till sthlm city igen för att leta vinterjacka. även denna gång gick vi hem tomhänta med bena på ryggen.
Imorn är det dags för invasion av riksidrottsmuseét, njaa sådär va.

hörs imorn och lucka nummer 2 ; )
/RDNB

RSS 2.0