juletider

jaa, ännu en helg tillanda! med både skoj och tråk
kan ju sammanfatta lite kort och börja med att rdnb inte spenderade så mycket tid till varandra i helgen. alla var lite utspridda runt om i sthlm denna helg.
fredagen var sisodär, började med lite krök från bolaget och slutade i kawe @PEA´s garage som vanligt. ja det är som vanligt nu för tiden. händer inte mycket ute i förorten just nu och då blir det lätt så att man fastnar i garaget. inge alls menat med det, men man kunde hittat på lite vettigare saker. jaja medans några var där så spenderade några andra fredagen på sense. eftersom ett beslut härom veckan togs att sense/fellows blir av med sitt alkoholtillstånd inom kort så hade dem 20% på all dricka.

Lördagen var i nästan samma anda som fredagen. en varm och goo fifa kväll hos kaws. inte här heller var det något stort engagemang kring något party. men men, man kan ju inte festa varje dag. en kort sammanfattning av lördagen var: myyslördag.
Söndagen är som en söndag ska vara, lugn! haha som resten utav helgen men skit samma.
annars ryktas det om en fika inne i stan imorn och köp utav en ny vinterjacka, får se vad de blir för nån imorn, men det lutar åt en HL.



JULKALENDER A LÁ RDNB 2008

yees nu är det dags för julkalandern och vi på rdnb vill inte vara sämre än alla andra julkalendrar!
vi kommer varje dag fram till den 24e lägga fram en video, en bild, ett skvaller etc.

om någon har nått vasst så blir vi hemskt glada om ni kontaktade oss enskilt.
skriv i bloggen om ni är intresserade!

/RDNB is back on track

..rubriker är bra onödiga

Då va denna veckan avklarad också då, och det börjar smidas planer inför helgen.
Torsdagar som vanligtvis är våra jobbigaste dagar,men idag var det väldigt lugnt, eftersom vi hade vikarie och ingen pallade göra nått så fick vi gå hem istället.
Ganska förståligt att det inte blev så mycket gjort i skolan då alla va lite små trötta och hängiga sen gårdagskvällen, som firades på lite olika ställen runt om i hufvudstaden.
Vissa hängde i baren på hirschan under "happy hour", medan RDNB  firade lill-lördan på stureplan.En skön kväll med mycke drinkar, dans och milfs med sillisar, en helt vanlig kväll på stureplan alltså.



välkomna till ännu en helg med RDNB!
som vanligt releasar vi inte fredagens aktiviteter än, utan tar dem imorgon om vi hinner med det.

/RDNB

Laroy tar ny skepnad

wowoowowow lill-lördagen är här!
vad är de som händer då?


vi ses på larren då, ha en trevlig kväll önskar

/RDNB

tisdag vanlig helt en

Nja, vad ska man ta sig till när bilen har slutat fungera och man får åka kommenalt till skolan? det tar ju fan 12432441år att komma till skolan, inte nog med det så måste man trängas med 5435254435 till som ska till skola/jobb.
ne vi föredrar nog bilen.
Få se, det hände INGENTING i skolan idag! den är inte ens värd att nämna, våran lilla skit skol asså.

Apropå Tisdag så var det ju DM i innebandy för både rd och nb ikväll. för rd´s del gick det hyffsat. 4-5 vinst i sudden satt långt inne, men vad ska man säga en vanlig dag på jobbet.
För nb´s del var det betydligt jobbigare då man åkte på en riktig kyss nere i löthallen. resultatet var kanske lite för överdrivet och kanske inte speglade matchbilden som den var. siffrorna sprang iväg rejält, men duvbo får trösta sig med en hedersam top 8plats i DM, strongt!

Fan sen var det ju idag det var tänkt att fortsätta med vårat Walthersdåd, våran planering hänger inte ihop längre. men det är inte så konstigt när man måste använda den här månadens lön/studiebidrag till julklappar. aja får kanske ta och önska sig det i julklapp i stället. Ne gud, det kommer bli en upplevelse om det nu inträffar! det måste de göra!

annars var de löning idag och förmodligen utgång imorn. lutar åt lurran, men man vet aldrig. blir väl som vanligt, man sitter och diggar i takt med schlagern på hirkan. haha nej så får det inte bli.



SES IMORGON!
/RDNB


ÅRE V.9 ?

Oj vad är det vi hör?
ajuste, det är dags att boka åre-09 nu. ryktas som om någon fått tag i en 8manna stuga.
det kanske bara är rykten, men det skulle vara kul att se ligan i backen v.9.



jaja, tillbaka till tv´n och färjan
/RDNB

Sälj Aset Annars Byt

först bilstrul, sen snöoväder, sen ännu mera bilstrul,
ja inte den bästa måndagsmorgon man vart med om precis. annars är väl allt precis som det brukar vara.
två skit lektioner sen hem och nörda framför datorn, med andra ord TRIST!

denna vecka är fullspäckad som vanligt, idag kanske det blir en tripp till johanneshov i sthlm för att se djurgården hockey
och om man inte vill det så är det ju både färjan och boston tea party på tv ikväll

tisdagen ser ut enligt följande; skolan i första hand, sen blir det kanske en ny mobil i rdnb, KANSKE, sedan när det närmar sig middag så är det två viktiga kvartsfinaler i DM. både Duvbo och AIK gör entre på plastbanan. Undra hur det går?

onsdag(lill-lördag), jaa, vad ska man säga, vad behövs sägas? löning på tisdagen gör onsdagen magnefik. LAROY någon?

torsdagen är en träningsdag. sista dagen i skolan och vem vet kanske lite torsdagsmys.

Sen är det ju helg, och denna helg är hemlig, haha, som vanligt så är vi alltid lite små hemliga. ska bli kul att se hur helgen artar sig. kul föresten att alla läsarna hänger kvar. hoppas ni fortsätter läsa veckans skvaller

/RDNB

(.)(.)

Ännu en helg till enda.En helg som har bjudit på massa innebandy, bowling och även en filmkväll.En lugn och skön helg helt enkelt, behövs ju sånna också.
Sitter i skrivande stund och kollar på idol-reprisen som vi missade i fredags pga. den rafflande bowlingmatch som ägde rum i Sundbyberg under fredagskvällen. En match där förövrigt hjorten drog det längsta strået.Pitepallt såg däremot lite blek och ringrostig ut, du får nog gå ner och damma av klotet ordentligt så att du hänger med i tempot till nästa fight.





En ny vecka på G då,  med nya bravader.Man vet aldrig vad som ska hända innanför väggarna på Walthers i Vällingby.
Håll er uppdaterade!

/RDNB

mot bloggtoppen och vidare................---->


ni som läser detta ikväll behöver inte vara oroliga!
ja, rdnb ska ha jätte kul
ja, rdnb ska hitta på saker ikväll
ja, rdnb ska göra nått som vissa inte får veta
tips på fredagskvälls aktiviteter

till den mysige: sitt hemma och bjud över din närmaste kompis, varför inte andra könet, knappa till tv4 och idol

till fjortiZzar: ring kontakten som fixar smuggel nu genast. ni ligger efter i krökandet! skicka ut polarens päron

till bratsen: ni tar det lugnt ett tag till, varför inte dra fram en vinare och lite oliver? glöm inte chris lake på grodan ikväll


som sagt det är fredag kväll och vad gör man åt saken? jo man roar sig. sen kan ju alla olika människor roa sig på olika sätt, se nu till att just du roar dig på bästa sätt, för det ska vi!

apropå ingenting, rdnb gick ut igår med en sjuk inbjudan till en fest på ekerö, närmare bestämt hos jochi.
det gick så långt att ca 100personer vart inbjudna. detta var förstås ett väldigt dåligt skämt som vi på rdnb ber så hemskt mycket om ursäkt för.
Sen kan man ju grubbla på om det var kul eller inte, men en sak är säker, jochi vart inte så happy och vi vet nu inte om det blir av någon fest. tråkigt att skriva men så är läget just nu iaf.

vi jobbar på egna bilder just nu på bloggen, men för tillfället har vi ingen shysst kamera. men vi hoppas vi kan införskaffa en så snart som möjligt.
Ha en trevlig Fredag kväll!

/RDNB



D.O



shysst ju, dagens outfit såhär sista skoldagen för veckan.
DAGS FÖR HELG !
/rdnb

vad ska dif göra nu?

torsk på tallink. ne men det kunde man ju nästan räkna med. holland ser ju riktigt starka ut både på planen och på pappret med många kända och unga namn.

fan kul att det är så många som börjar läsa bloggen nu, fan det gick lite trögt i början men nu rullar det in mer och mer folk, MYCKET ROLIGT!
och till er som läser vill vi förstås leverera, därför bjuder rdnb på en det ryktas lista igen

Det ryktas

... att jochi överaskning inte längre är en överaskning. det sägs bli galet drag på ekerö men datum är fortfarande oklart

... att hjorten inte alls har haft "körtelfeber", utan har varit hemma och övat guitar hero inför kommande SM

... att kawe@ snuttis nu tagit råd av tobbeW och suttit på snyggast chatten i smyg dem senaste dagarna

... att coleg8 har störst i stallet och just därför har han legat mest och hårdast i suwndby

... att SundbySjuan har tillkommit, fråga oss inte vilka som är med där, men det ryktas vara en god blandning av år 93 till 91

... att brommavictor aldrig tänker förlåta jochi, och jochi tänker aldrig förlåta brommavictor. med andra ord, det kommer aldrig mer talas vid

... att ralle2000 är påväg in på dirrfranfororten rejält efter några helgers misslyckanden


...att rdnb flyttar till röda linjen i sommar

ja det får räcka för idag, det finns mycket mer att berätta men det tar vid något annat roligt tillfälle. annars får ni ha det så trevlig och hoppas vi stöter på varann imorn. på tal om imorn så är det torsdag och vår sista skoldag för veckan.
vem vet kanske lite planer inför helgen imorn?

eh, håll utkik
RDNB - ALLT OM ALLT

top secret

tänkte bara sticka in med ett inlägg nu såhär innan kvällen.

                 
Chris Lake feat. Laura V - Changes (dirty south remix)
vi börjar redan ladda för det top secret evenemanget som kanske får tas upp här så småningom, men så länge kan ni ju bara ladda, för det är ju inge fel att vara laddad!
vi vet att jochi blir lite små sur när vi nästan avslöjar allt för allmänheten, men vi kunde inte hålla oss. Om planerna går som allt är sagt så kan vi nog lova att alla som infinner sig när det händer kommer att ha kul.

hoppas vi kommer tillbaka ikväll redan, annars får ni ha en supertrevlig lill-lördag kväll
küss

/RDNB

fest, party, fekke, feccita, parrti

Grattis ZzZzZlatan till tredje guldbollen, och vi säger som Simon Bank sa från aftonbladet "välkommen in i historieböckerna" Men som sagt året fotbollsgala var ingenting att skryta om för resten utav världen, ett riktigt ZzZzZömn piller med andra ord.
men det kanske bara för att dem väntade pristagarna fick det priser dem skulle få och därefter inget speciellt.

sedan var vi tillbaka i skolan denna onsdag den 18novenmber, och laserdoom spektaklet från igår hade precis smällt in och lagt sig som en träningsvärk i alla kroppar. Annars var det bara två lektioner idag med, fan känns som skolan är bra onödig just nu. vi sitter bara och inte gör nånting.



Och sen till en helt annan grej!
jochi kom ut med ett shysst inlägg till alla idag på facebook, tyvär så vet vi inte om vi får avslöja allt här just nu men det vi kan bjuda på är att det handlar om hans födelsedag och massa sprit. HAHA ja då kan ni själva nästa räkna ut vad det handlar om.
Men vi gör såhär, så fort vi får veta lite mer så går vi ut här på bloggen om vad som gäller!

PS. Det ryktas att rdnb går ut med en det ryktas lista inom kort, och håll fingrarna i styr. annars står ni förmodligen på den listan inom kort. DS.


/RDNB

Fotbollsgalan

Dagen var lugn med 2 lektioner som vi bara satt och lallade på, som vanligt.
Sen var det laserdome som gällde och det var upp till bevis som gällde för jochi, som hade gått runt hela dagen och och pratat om hur duktig han är på denna "sport". Den här gången var det inte bara snack, han var i en klass för sig och tog hem alla fyra matcher utan problem.Isak var lite extra svettig och helt tyst på hemvägen, inte konsigt när man blivit så bortgjord x4 av självaste jochen.

Ikväll är det fotbollsgalan.Tyvärr så är det inte lika spännande om de stora priserna som andra år. Ibra är ju den självklara vinnaren till guldbollen, finns ju inga andra alternativ. Nån som hört om några alternativ till att vinna diamantbollen? nej, tänkte väl det.Det är ingen som bryr sig, ge den till marta så blir hon glad och åker till usa med ett leende på läpparna, hon är ju den enda tjejen i världens som KAN spela fotboll, tyvärr.



/RDNB

ännu en helg gången....

vi börjar detta inlägg med ett kort ord till dem som läser denna KANONBLOGG!
Ni som känner er förtryckta på denna blogg borde sluta läsa den. ni som får ont i magen när ni läser denna blogg för att ni tror att vi ska skriva om just dig bör inte heller läsa denna blogg.
Anledningen till att vi tar upp det här är för att vi fått en del klagomål och självklart tar vi till oss all form av "klagomål" när det gäller rdnb bloggen.
I bloggen tas ordet hänsyn med en nypa salt och dem som tycker att vi trycker ner folk bör komma till oss omgående.
vi skriver om ALLT från bönderna på ekerö till tuggarna i åkersberga, vi skriver främst om skvaller inom vår "vänner" krets, men som sagt, om vi hör något så vi tycker är intressant så skriver vi såklart om det.
Det vi vill få fram är:
RDNB TAR ALDRIG KRITIK PÅ ALLVAR, VI SMÅLER OCH SKRIVER VIDARE!

annars har det inte hänt så mycket kul i helgen. vi satt i bubban hos jochi igår och knäppte några kalla. sen kom en fågel och viska att coleg8 även varit och grävt i pillow@ Pea eller vad det nu är. Det roliga med det här alla läsare är att pitepallt redan vart där ett X antal gånger. Och hans reaktion var bara " haha, skön du är, fan jochi det är din tur snart". vilket han aldrig skulle sagt. För vipps sa det i poolen och grenen var i stridsposition.
en annan sak också, michelle du behöver inte vara arg på martiyn han e lugn om kvällarna. se till och bli vänner nu om ni inte redan är det !
fan finns inte mycket mer att skriva om helgen. kul att dem flesta infann sig hos jochi, det vart en trevlig stämining tycker vi. annars rullar veckan på och walthersdådet II får vänta lite pga av missräkning, måste alltså lägga upp planB.
fan det vart inga bilder från denna helg heller, vi får ta och skärpa oss!
/RDNB

LOLDAG

fredagen var inte mycket att skryta över!
lite idol mys,kan inte bli så mycket bättre, hoppas lördagen blir lite bättre, eller mycket bättre!

hoppas det blir bubbelbad i joch ikväll, skulle vara ett perfa foerkroek.
kvällens bravader får inte publiceras pga top secret källor



rdnb ska ha en trevlig kväll, hoppas ni också ska ha det.
PS. Vi jobbar på lite fekke bilder inomkort DS.

/RDNB


Fredag

Dagen började som vanligt med träning.
Sen har det mest varit chillande hemma i soffan med massa godis. Synd att robin åkte ur idol nu är det verkligen inte värt att följa den här skitupplagan av idol längre.
Imorgon är det massa matcher och i morgonkväll blir det fest i orten.


/RDNB

Matematik C

inte konstigt att matte c är det typ tråkigaste ämnet. om man skulle kunnat allt så skulle det kanske varit roligare?
ingen aning, men gårdagen var sisdär. 4-4 är väl ett okej resultat fast AIK hade hela matchen. Det tråkiga är väl att AIK är så gott som ute ur juniorallsvenskan nu.

för i övrigt så är det sista dagen idag innan helgen för alla walthers 3.or, skoent.
föresten så blir det bubban hos jocke på lördag, INTE FREDAG!



Vad är klockan?
klockan är en upfinning
klockan är dyr
klockan är dags för matematik C

/RDNB

hässelby-AIK



Nu kommer det smälla rejält i juniorallsvenskan!
efter försäsongen ett ganska blekt hässelby mot ett mycket formtoppat AIK i hässelby sporthall kl 21.00

mer info kommer lite senare på kvällen då vi kanske bjuder på nå kul som vi alltid gör, ha en trevlig kväll för det ska vi ha.
GLÖM INTE ATT DET ÄR LILL LÖRDAG

/RDNB

kul att ni engagerar er! det gillar vi

YES, idag var det tisdag ocn studiebesök på vetenskapens hus borta någonstans på röda linjen
Det var väl sådär, man skulle hålla på och kolla i mikroskåp och med massa bakterier, inte så jävla fun asså!
Sen så käka vi pirra vid brommaplan, förutom avve_b och nån. på tal om avve_b så börja han tjattra idag, och som ni ser i inläggen i bloggen så håller han fortfarande på som en lågstadie oskuld. hahah, den grabben är skoen, frågan är när du ska sluta "veva" på helgerna. när du gör det avve så lovar rdnb att belöning erfodras.
Nee, skämt o sido avve ; )


ville bara lägga ut en skoen bild, så här kan det se ut en helg i sundby; )
han till vänster är ju all-in iaf, skärpning pojkar

nog om styggatanken  nu, och över till lite planering.
imorn är det lite swimming i vällingby och ännu en contest i duschen, ja ni som följer bloggen vet vad det gäller.
runt kvällskvisten vankas det toppmatch i juniorallsvenskan.
Hässelby Hawks Vs. AIK IBF, matchen startar 21.00 i hässelbyhallen, vi är där, är ni där?

torsdagen ser ut enligt förljande: skola, träning och planering inför helg, kanske knäpa nån kall eftersom vi inte har skola på fredagar.

PS. jochi sa någonting om att ta några bira hos han i helgen och bada lite bubba, soft? DS.

/RDNB


Helken

Nog om avve_b nu!
Nu till lite smått och gått om helgen. Som vanligt började fredagen med ett tungt pass på gymet, sen var det lite chill hos nb med lite krök till idol.Så fort det stod klart att larsan åkte ut så drog vi vidare till festen, där vi blev kvar till 3tiden.
Så fort vi vaknade på lördan var det bara att fixa ny dricka för en ny kväll. När det var fixat drog vi till jochen för att knäppa några kalla i bubban ;D


Här har vi helgens låt!

lite dåligt på skvaller sidan just nu och därför vill vi inte lämna ut några ströskvaller. ska det vara skvaller så ska det vara i mängder inte några enstaka här inte.
eller en kan vi bjuda på *smiiiiiiiile*

det ryktas att när rdnb snackar så blir det också verkstad utav det, inte bara snack som det är i resten utav sundby.
ett exempel är nu i helgen. dem som va med vet vad de är vi snackar om :)

/RDNB

AVVE_bajset

Mycket snack nu styggatanken!
jasså så vi sitter hemma på kvällarna och spelar fifa och hänger på dovas?!
är de så du vill ha det så visst.
avve_bajen aka styggatanken, jaa ni hör ju själva. det var en kille på förskolan som kom på namnet till hans blogg, och avve, caledonien är inte mycket att skryta om heller.
Det är inte vi som brukar sitta gå till donien direkt efter skolan på onsdagar och supa så hårt så man blir kvar där och får det jobbigt att ta sig till skolan dan efter ;)
så vi på rdnb föreslår att det hela sluta här. för om detta drivs vidare, vet vi inte om du kommer må så speciellt vidare;)


vi gillar dig avve_b, remember that!


Lovisa, du behöver inte vara orolig den här killen har fina sidor också.

/RDNB

Fredag

Då var det fredag igen då!:)
RDNB har redan varit och kört första morgonpasset. Medan nu några är och jobbar, sitter vissa och smider planer för kvällen.Fredagkväll och mycket på gång.
Sägs att även lördagen kan bli riktigt rolig med fest och skönt folk ;D
Vi samlar på oss roliga händelser och upplevelser och inte minst massa skvaller under helgen, som vi delar med oss av på söndag.
Ha en trevlig helg allihopa,för det ska vi ha!
 

butt or boobs? ;)

/RDNB

hiss&diss

Sjuuuukt rolig skoldag idag!
*NOT*
Fan idag var en helt vanlig dag i plugget, inte mycket att göra och när man får nått att göra så tar det speciellt inte ut på krafterna precis.
Men efter skolan var det hockeymatch i spånga, betydligt roligare!
spånga-akkers stod på schemat för kvällen och det skulle visa sig bli en känslomässig fight,
Sen var det dags för lite plastboll nere vid lötsjöhallen, och nu sitter vi här vid bloggen igen.

kanske dags att hissa och dissa lite saker?
ja men då gör vi det..

HISS
Barack Obama
såklart vi måste hissa killen. Den första svarta presidenten i hela USAs historia, och vilken bakgrund killen har. Från familjen i afrika till förmodligen världens mest viktigaste man just nu.

IDOL 2008
Idol-johan, idol-lars, idol-anna, jaa som ni hör så har aldrig idol varit lika spännande. med en ny jury fick hela idol bataljen en nystart och som dem har gjort det! plus i kanten tv4.


KRYSSNINGAR
Aldrig så har färjorna som står nere i värtahamnen varit så populära bland ungdomar. det viskas och tasslas i varje hrn nu om vem och när man ska åka på sin kryssning. Och inte nog med den gästvänliga personalen så finns de även nu en partner till dem flesta.

DISS
VEVEN
Jag är ledsen att behöva säga det, men tyvär alla stureprofiler veven är död.
jag vet jag vet, alla sa att den alltid funkar, så också fallet, men då talar vi bara på hemma fester i förorten. absolut inte på stureplan.

SVENSK FOTBOLL
Brrrrrrrrrr! rdnb tyckte att fotbolls allsvenskan skulle varit slut redan för en månad sen. publiken sviker, det går dåligt för stockholmslagen och vädret är inte det bästa för att sparka fotboll utomhus. ne synd att vi inte hade det varmt året runt.

SKOLFEST.SE
Det är inte bara skolfest som har varit försenade med biljetter och affischer kan vi tro. men inte nog med det så skickar dem inte ut sakerna som dem lovade och vi skrev på för. detta kan bero på att vi ska ha möte med dem angående ett flak som dem hittat nu bara sådär. För mycket strul till för mycket pengar, en klar diss.

imorn är det fredag och helg ! med andra ord så kämpar vi för att få ut allt skvaller under helgen så fort som möjligt!
hoppas även få lite bilder från helgen med.
STAY UPPDATERADE

/RDNB


på tal om

Fan mycket som händer nu, förutom all sport så var de ju äntligen president val i USA!



Aftonbladet skriver: "Ett Mästerverk", medans Expressen skriver "Löfterna Obama kan tvingas bryta"
DN tycker att "Tiden är knapp för Obama"
Det här som ni ser är rättare sagt inte färdig pratat om utan kommer att snackas om minst ett par veckor till.
 
Vi på rdnb vill iallafall ge ett STORT GRATTIS  till killen, vilket kanonjobb du gjort!

föresten är det ju onsdags idag som sagt och kanske dags att mötas på hirkan någon?!
jaa, vi lägger iaf ut en liten check så alla vet!
Hirschenkeller@Tonight

Glöm heller inte dem roligaste matcherna i Champions League, RealMadrid-Juve , Fiorentina-BayernMünchen, Arsenal-Fenerbahce och Celtic-Manchester United.

/RDNB

rdnb

Då sitter man här igen då,morgonbången har precis lagt sig och man börjar få tillbaka blodet i huvudet.
Blev inget inlägg igår men kan sumera dagen lite kort ; Va ganska chillerill i skolan vi började dra in pengar för flak osv. På eftermiddagen var det idrott och basket som stog på schemat, kan ju säga att det blev en hel del sköna dunkar och upplägg a lá Michael Jordan, från det blå laget. Var även vi som stod som segrare i slutändan.
På kvällen fick aik med sig 3 välbehövda poäng från solnahallen,efter mötet med balrog.Liverpool lyckades tillslut knipa till sig en poäng hemma mot a.madrid.

Snart går bussen mot Vällingby, där det blir några vänder i bassängen.



Så kan det gå om man inte är försiktig när man sitter i en Wheelchair.



/RDNB

ja, ni börjar lära er nu...

Jaa, som rubriken säger så börjar ni lära er nu att vi inte är så bra på att uppdatera ibland och det här gäller främst på helgerna då vi helt enkelt inte har tid. Då vi istället samlar skvaller och bara lever lixom. Aja det är sånt ni får klara er med.
Men låt oss börja där vi sluta i förra inlägget!

finns egentligen ingenting att skriva här, nb vill nog mest bara glömma denna kväll.
Men vi drar en liten sumering iallafall.
Kvällen startade med en liten chillipilli kroek hos nb. Sen kring 17snåret så var pitepallt där för att hämta rd.
råka spåret till ANNEXET och IN FLAMES!!
När dem var där så passade nb på att knäppa några kalla i sin ensamhet. Det skulle visa sig vara ett gedigert beslut.
buddah, nb var riktigt taggade och åka in till hirkan först av alla. Då vi var lite osäkra på kostnaden vid inträdet.
rd och pitepallt nyllet gled in runt 00. Då börja festen, alla var samlade och glada. kanske lite för glada.

torsdagen fanns inget att skriva om så det skiter vi i

Fredagen däremot , vart en lugn fredag, en lugn halloween!
medans dem flesta var ute och parrtade så var det vila och mys med familj som gällde.

Lördagen at FELLOWS. yees, grattis aggebayor, 18barrar!
ganska fullt med folk men ändå ganska funny.


rdnb bjuder ikväll på kanske den hetaste låten just nu!

Nu ska vi se om rdnb kan skrapa fram lite skvaller från dem gångna dagarna!
det skvallras...

att gureng hade en rolig afton på FELLOWS då han först vart utkastad, sen påväg hem så somnar han på tunnelbanan och vaknar upp morgonen därpå i hagsätra. Inte nog med det, hans fickor var tomma också

att viinamäkis favorit dancemove är peacetecknet framför ögonen i takt med musiken

att jochi skulle fått ligga om han var lite mer intressserad i att göra det. det var nämligen riktigt heta konversationer på hans mobil i helgen

att avve_bajen är tillbaka efter sin new york resa och är riktigt sugen på att bekkna bärs i helgen

att fujigurra har en liten flicka på gång, det ryktas om en söt [email protected]

att aggebayor fick 50 tusen pistoler(kronor)  i 18års present

att det börjar prassla och rassla om en vinterkryssning på jullovet

/RDNB

RSS 2.0