kunde inte låta bli...

vi bjuder på en liten förvisning på det som vankas komma i nästa vecka!
jo lite pics från SPORTISLOVET!



ATT LÄGGA MÄRKE TILL;

1, MARTIYN,längst till vänster, är taggad som vanligt, men har väldigt ont i sina undertänder efter allt festande

2, COLG8 i mitten, vågar inte titta när han ska armbåga martiyn i bakhuvudet

3, ALBYN,längst till höger, har precis rökt en jolle och bara njuter av denna stund

4, Allt smuggel på bordet. Abdullah gjorde ett riktigt bra jobb ikväll!

andra intressanta grejjer som hände efter denna bild är att albyn hann med att både slåss och att micra en mobiltelefon.
KANONKUL, 4 AV 5 TOASTERS!

/rdnb

vad har vi för läsare?!?!

sjukt asså, trodde våra läsare var typ våra närmaste? som typ går in och kollar lite då och då och kanske lämnar någon fin kommentar.
men vi har andra läsare vi med! gick in för skojs skull på en av våra läsare som valde att lämna ett meddelande tidigare här på bloggen med hela sin http adress. kolla läget lixom, har ändå inget för oss. gissa va galningen har lagt upp?

KIKA!



HUR BRA SJUK ÄR MAN SÅ LIXOM. vad är nästa steg, skriva autografer eller? nee läbbigt men kul på samma gång!
hoppas du befinner dig där ikväll, för de gör vi och vi backar inte för nått, haha, ne skoja. skämt o sido..
kul om du kom fram och sa hej iaf och varför inte bjuda på en bira!

PS. MER bilder och filmer och på gång, vänta bara tills efter lovet. då blir de drag på bloggen!!!!DS.

/rdnb -"röjjer som aldrig förr"

rdnb bjuder på lite

joo de var såhär att rdnb gjorde ett besök hos jackiechan i söndags. efter ett hårt försök att få tag i alltifrån smggelöl till t-röd bestämde vi oss för en mysig spelkväll! en mysig sällskapsspelskväll är aldrig fel, eller vad säger ni?
i slutet på denna spelkväll börjar man bli lite rastlös och vi alla går med på att ge varandra olika straff om man förlorar nästa spel. när spel omgången är slut så är det tyvär nb och jochi som har dragit dem kortaste stråerna!(dem förlora)



såhär lät det och såg ut när nb fick göra sitt straff! PS. lägg märke till hur nervös han är för personer som redan står vid nattluckan. han väntar att dem ska gå och det gör dem ju. DS



nb´s outfit innan dådet!!!! vassa flippisar!

/rdnb

sollly

nee, nu är de dålig update. men vad ska man göra såhär på sportlovet.
men vi laddar upp med så sjukt material under lovet så det är helt sjuuuuukt!!!!!!
 ni kommer inte bli missnöjda, allt från naket till aa vet inte vad.

AFK

ps. tisdagkväll = champions league, onsdagkväll = ego, torsdagkväll = nrj at the klubb, compagniet. ds

fartfyllt äventyr ;)

/rdnb

bra jävla sjukt

så sitter vi här igen, fredag och vi har inte skrivit blogg nu på någon dag. nyllet sitter här och deppar också, vad ska de bli av oss pojkar? vad ska vi göra i framtiden? nyllet har ju sin utbildning men vad händer med rdnb?
vi går en skit linje på en skit skola och vi skiter just nu i livet.
bli inte förvånad om det står i aftonbladet imorn om två pojkar som hoppade framför tåget. det kan vara vi.

nee, nu ljuger jag igen =) haha, fan va kul vi har de är helt sjukt. vi fattar inte hur vi ska få fram allt till er genom denna blogg. men vi gör ju vårt bästa. som i onsdags tillexempel när rdnb var och röjde lite på EGO med jackiechan, jochi, oneoftheg, cham osv...
aa, men det var kul till en viss del men sen vart det lite dålig stämning på olika håll.
sen så var rdnb taggade på KÖKET, men så tråkiga som alla är så vart de aldrig det, vart hemgång istället och slagg hos jackiechan.
 igår tog man det lugnt bara och bädade ner sig under täcket med massa water.


IKVÄLL ÄR DET FREDAG OCH DET RYKTAS OM 92 DISCO I HANS LIVINGROOM!
får se hur de blir med det. men några pics lär de ju bli =)



rdnb´s nya företags telefoner =)
/rdnb

rodah ft. kawelito - right round

Nu är den officiell!!
musikvideon som alla har längtat efter. varsegoda och njuuuuut!



vi vill även tacka alla som har medverkat och speciellt MTV som stod för lokalen och alla kläder m.m
sen vill vill bara tala om att detta är en fullt seriös video och om ni vill ha mer smak kan ni gå in på våran myspace sida!

/rdnb

köp köp köp köp!!!!

dags kanske att sälja lite skiva biljetter klassen ?! fan vi kom just på att de fan inte är långt kvar nu, så om ni är sugna på vårens absolut fetaste studentskiva, med mest tryck och med människor du känner igen så är de bara ropa till. vi levererar tickets dirr! 120kr styck
idag iaf har vi haft världens tråkigaste temadag. gissa vad temat va? nee, de går inte att gissa för de är så tråkigt. idrottshistoria, hmmm fun. vi skulle dela upp oss i grupper för att sedan välja en sport som utövades på medeltiden.
aaa, ni anar ju själva hur trist de var.

annars är de lill lördag imorn och dags för utgång:) ska bli kul att se hur denna kväll slutar, men nånting händer ju alltid och vi hoppas på lite bilder och skvaller imorgondagens inlägg =)

PS. riktig viktig match ikväll, DIF-TIMRÅ. kanske sängens hittils viktigaste match.DS



/rdnb

Joakim Hedlund hos polisen?

kortikortkort dag idag.....hade typ ingen matte, sen var de ju bara svenska där alla skulle redovisa sina powerpoint grejer!
och som vanligt när de kommer till redovisning så bangar nb ur. han tog sig en egen liten studiedag idag =)

annars så är de ganska trist i vår vardag igen, va nere vid solna polisen me jochi. var förhör en gång till om den där jävla skit saken som hände i onsdags. men men skit i de nu! vi riktar in oss på denna onsdag och födelsedagsfirande utav ingen mindre än NB. 19år!!!!



undrar om även denna onsdag slutar med fanan i topp!

/rdnb

hotbrev från högdalen?!

nu är de lite dålig update igen, men alla hjätans dag vart en lååång och mysig dag!
nb och jochi var å festa på lilla b, fan börjar bli en standard krog nu asså! skooent ju!

annars så ä de strul på bloggen just nu, vi har precis fått in ett "hotbrev'" till bloggen, där det bland annat står att vi ska sluta skriva blogg och att vi är bögar bla bla bla....
om vi inte gö de inom snar framtid så kommer vi tydligen få problem:S



/rdnb

winthern är snart här

erikwinther har testat E för första gången kvällen innan.



de skulle visa sig att han var tvungen att gå på krismöten senare bara för att han hade fått så konstiga biverkningar. kan kunde till exempel mitt från ingenstans böja sig ner på alla fyra och skrika "sätt mig, sätt mig" i flera timmar.

WEIRD!
/rdnb

lilla barkaby ft. kawe´s place

igår var det läskiga dagen, fredagen den 13onde. tyvkte inte att man märkte av det utan vi bara körde på. rdnb började dagen på den absolut sista scenen i vår projektarbete film. efter det var det bara raka spåret till kawe för redigering m.m. men det skulle tydligen bli ett rent ut sagt helvete.
jo för vi hade inte fått med någon installation cd, så vi fick leta på näta och försöka tanka hem själva och det gick ju inge bra så vi bestämde oss för att klaga i skolan på måndag!

vi bestämde oss istället för att när vi ändå var inne på det här med film och redigera så varför inte göra en egen musikvideo, rd och kawe gick under artistnamnen, rodah ft. kawelito och vi klädde ut oss och hade oss.
vi hoppas inom snar framtid få upp denna musikvideo på våran egen myspace sida, men även här på bloggen också.

kvällen sedan var så att den skulle ha börjat med poker redan vi 18 snåret, men inga dök upp då så vi bestämde oss för att skjuta lite på det. alla var väl samlade vid 22 och då var man inte så taggad. så rd, jochi (värt att nämna att han var nykter hela kvällen), hjorten och brommavictor satte sig i jochi´s bil och drog till lilla barkaby för några kalla.också värt att nämna är att jackiechan och oneoftheg var där och utan dem skulle vi aldrig åkt dit!
trevligt ställe det där!


(bild lånad från oneoftheg)

valde denna bild för att den utstrålar den riktiga glädje vi hade där!
/rdnb

den glade rd & nb

sorry vi missa inlägget igår. men en snabb sammanfattning kommer här!
efter rdnb inte var ute igår passade dem på att köra en mysig hemmakväll a la jackie. vi spela "den glade mytomanen" och något mer, minns inte vad de hette men kul var det.



detta gjorde vi alltså medans resten utav gänget vi på EGO ännu en onsdag. vilket märktes idag n'r ingen var i skolan, men dem som var i skolan var rätt sega! bara teater idag stod på schemat så det var en ganska lugn dag och nu är det helg.
ikväll så befinner sig rdnb på hovet och matchen mellan dif-luleå står på menyn. vet inte vad som händer efter faktiskt, förmodligen blir de lungt eftersom alla andra var ute igår.

DAGENS SNACKIS
jo alla gick runt och retade vår idrottslärare idag. han hade tydligen också varit på EGO igår och röjt rejält!
_____________________________________________________________________________________________

ledsen om inläggen är jätte tråkiga nu för tiden, men det är ganska tråkigt att skriva nu när man har så mycket att göra hela hela tiden.
men en sak kan vi avslöja och det är att rykterna flödar från både hit och dit, mer avslöjar vi inte ;)

sen en annan snabb sak, kaweliitoo hade teoriprov idag, undra om han fixa det?
 
/rdnb

måndag, tisdag, ons.....

faan man fryser ju ihjäl nuför tiden!! typ -5 på mornarna. idag var det den här tråkiga filosofi tisdagen, vilket följdes upp med håltimmen. börjar bli riktigt trötta på dessa håltimmar hela tiden. fan kan man inte lägga ihop allt. för just nu kan rdnb få vänta runt 2-3 timmar på sin nästa lektion, inte så kul med andra ord.

igår föresten skrev vi egna studentflaks kontrakt. jo eftersom de är rd som står för hela kalaset om något sker vill han väl inte att något ska göra det och om nu något skulle göra det har vi allas udnerskrifter på att det är den personen som ställt till med eländet som får betala skiten också, så det var ju bra rd !

annars idag på rdnb stoooora håltimme var vi iväg borta vid statoil kista/akalla för att hämta jackie och sedan dra hem till han för hans gooda smoothies!
satt där typ en timma, sen var det dags för matte C och skola igen!

IMORGON är det utflyktsdag! först ska vi skjuta pilbåge borta i förorten högdalen kl 10. efter det är det raka vägen till naturhistoriska riksmuseet för nått skumt besök där, vi vet inte ens vad vi ska göra där:S

VECKANS LÅT


Flo Rida ft. Katy Perry - Right Round

/rdnb

summa sumarum

då var det måndag igen och vi är ännu en gång jätte ledsna för den dåliga uppdateringen under helgen som gått.
vi försöker gott göra er som läser denna fina blogg!

joo fredagen startade med lite projektarbete,  nu är vi fan snart klara. vi ska bara spela in den sista scenen och sen redigera allt. kvällskvisten skulle bli lugn med tv-spel borta i hässelby med jackiechan, nyllet  och självklart rdnb. sen kom jackies grannar in och utmanade oss i nhl09 och oj vad dem fick smaka. vi körde den hör leken dä man får käka nått från kylen om man torskar, alltså vad som helst!!

först fick ju vi äta, men inte så konstigt när dem fick vara nått jävla allstar team och vi fick vara djurgån. aja sen torska dem iaf och gissa vad dem fick äta? jo, precis. ättiksprit och kaviar!
vi har fått in ganska många frågor om just den här ättikspriten och om den verkligen är bra för kroppen. om vi ska vara helt ärliga så vet vi inte. om det sticker på tungan och ner i halsen kan det inte vara så värst bra tror vi, testa själva! :D



Lördagen var också lugn för rd´s del då han myste hemma framför tv´n. medans han gjorde det hände det helt andra saker borta i hässelby även denna kväll. men denna helg skulle inte bjuda på någon nakenchock utan nyllet och jochi fick stå för underhållningen.
nyllet var så grymt taggad att han knäckte sin jäger som han skulle ha med sig på sin skidresa med skolan. nyllet+jäger=sant, jaa det skulle sluta i dåligt tillstånd inne på toaletten. efter några spyor vet man aldrig hur det slutar. så han beslöt sig för att somna där, vilken kille!

sen så har vi joakim jochi hedlund. som vanligt var han kung på dansgolvet, han såg nästan ut som en fjortis som precis har blivit av med oskulden men som fortfarande har lite ont i underlivet, aa ni skulle sett, man kan ju tro att killen har klåda i underlivet!

sen så gjode han en sak som man verkligen inte får göra,



tråkigt att vi inte fick tag på några pics/movies i helgen, mycket roliga på bilder eller film!
imorn tänkte vi diskutera veckan! häng med

/rdnb

nokia connecting people

tjena, tja, tjabba,tjötta, tjingeling
de är dags att fånga dagen, rdnb and bellanders var idag och spelade in det sista till våran projektarbete film. skönt att snart vara färdigt.
annars har de bara vart schteek, nb ska på middag med farsan snart och rd ska på möte med studentflaks grabbarna.

kvällen lutar åt tv-spel hos jackiechan med lite taco och mys. ska bli skönt att lira upp alla på nhl09!

SUGEN PÅ EN NY JUPPE?
JUST NU PÅ RDNB, FINNS NOKIAS VÄRSTING E71 I LAGER FÖR HÖR AV HÄPNAD 3000KR
MED KVITTO OCH KARTONG!




rdnb @ EGO, WR

vilken jävla kväll asså!
kvällen kan man säga startade på 7eleven rådmansgatan för uttag av lite cash. rdnb, kaweliito,jochi,winther var redo att fånga kvällen. EGO var startskottet på något stort denna kväll, och vi startade med lite bira och dans.
helt plötsligt dyker hjorten upp och det blir redigt med drickande från den killen.

man kan säga att det var han som blev haren, alla försökte hänga med hans tempo men det var ingen som lyckades komma ikapp han. jochi var nära men snubblade på mållinjen med meningen "fan vad full jag är, jag drar hem" och vipps så försvann han med sin stalker kaweliito som sprang efter han.
winther och rdnb la ner kampen ganska tidigt på kvällen då vi insåg att det inte var möjligt.

istället blev de efterfest på WR för vissa, jaa eller för winther och rd. nb var "för full" för att komma in. han tackade och tog emot med några fula ord som vi inte kan nämna här på bloggen.



Såhär dagen efter

joo, man har ju hört lite såhär dagen efter vad som egentligen hände. vi kan ju börja med haren. joo hjorten minns inte alls hur han tog sig hem. inte ens om han gick eller åkte något fordon. men det bästa utav allt så vakna han upp nu imorse på sitt eget vardagsrumsgolv, NAKEN!
hahaha, skoen du är asså! det kostar att ligga på topp och det kan mansäga att du gjorde hela kvällen/natten.

resten utav gänget vaknade upp i gott bakis skikt, med en anmärkning på räkan jochi som inte kunde resa sig ur sängen för att han klagade på att de snurrade i huvudet för mycket.

aa, vilken kväll!

DRINKTIPS!
rosa pantern


/rdnb

Araba

vad händer med skolan, känns som om vi bara är lixom. massa håltimmar, massa lärare som är sjuka, vi sitter bara och surfar på vara laptops och äter lunch på våra lunchresturanger. visserligen jätte skönt men det känns ganska konstigt.
menmen, idag så började dagen som ni visste med filosofi och en jurgen som inte kunde sluta prata.
men efter detta skulle de bli bättre och dags fö håltimme för att sedan bege sig av till vällingby och en pasta-räk sallad till lunch.
nee, fan va meningslöst det är och  skriva om vad man gör, helt jävla värdelöst! kan skriva om studentskiva mötet istället. jo de var såhär att vi egentligen skulle ha stidentskiva på vanilla på linnégatan, men så tydligen ska det läggas ner och event bolaget ringde i förra veckan för att berätta detta och så var vi där idag för att byta.
det blir av en dag tidigare, alltså den 23e April, fast på blue moon bar!
Torsdagen den 23e April alltså! då kan man säga att det smäller!
Biljetter finns att köpa redan nu!!!! på ticnet.se



nu när vi ändå är inne på studenten 2009 så kan vi på rdnb även meddela att studentflak pengarna måste in omgående!
för att dem arrangör grabbarna ska ha tid och planera måste dem även ha in pengar att arbeta med.

Imorgon vankas det idrottsdag på walthers gymnasium och rdnb befinner sig nere i spånga för lite grillor !
mer om detta imorn.

Inne

Citroën C3. man behöver inte säga mer. sen jochi skaffat sitt körkort har han alltid maxat den här lilla krabaten.



Korpen. man blir bra sugen på att lira när man ser hur arga alla blir.

Ute

Svensk vintersport. ska skid-vm bli pricken över i. är det bara vi som tycker alla dessa sporter jätte ointressanta just nu?

Greven fogstrand. vart har grabben tagit vägen? kanske ute nu, men slå vad om att han är tillbaka inom snar framtid

/rdnb



filosofi

filosofi klockan 08.00 på en tisdag morgon, YEEEEEEEEEEEEEES!
juuurgen bara babblar på, fan han kan ganska mycket asså, eller så kanske han snackar massa skit. who knows? en sak som är säker är iaf att han pratar i 110km/h så det gäller att vara koncentrerad.


vi slutade typ 12 igår och inge mer med det. jochi skjutsade hem rd som igår fick sitt nya körkort på posten! ser lite annorlunda ut, ingen aning om varför.
nb chillade hemma till efter sportnytt då han dog framför tv´n. rdnb som skulle kirra biljetterna till den tolfte, får bli idag kanske.
eller ajuste rd & Co ska ju på stundentskiva möte igen, SUUUUCK! hoppas dem kirrar biljetterna nu asså, faan flippar ju snart!

brb,
/rdnb


ännu en helg tillanda

såhär en söndags kväll kan man sitta och grubbla lite öve helgen. allt från vad som gick snett till allt som inte gick snett.
fredagen var en trevlig historia där dagen började med en flytt. det var nämligen jackie chan som skulle flytta hemifrån! så flyttlastet begav sig till nya placet skälby.
då blir man bra suge på att flytta hemmifrån när man ser en sån här lägenhet, helt splitter ny!

ajuste'! vår frontman här på rdnb tog körkort i tosdags eller nä de var. ETT STORT GRATTIS ÖNSKAR RDNB!
 aja tillbaka till fredagen där jochi var en av frontmännen i kvällens aktivitet.  vi spenderade kvällen på sogni, helt dött tills vi kom dit, rd, buddah, jochi och nyllet.



lördagen började med att nyllet hade korpen nere i spånga. kul o se att grabben även producerar på en sådann hög nivå också ;) denna dag blev även rdnb fulländat då nb inte pallade trycket under fredagen. men lugn, han skulle visa sig ta igen allt de han missat.
denna kväll spenderade rdnb, jochi och jackie i bubban med massa öl och snacks.

söndagen var ingen trevlig syn från bänken. rd såg sitt aik åka ur sm och det med en 5-2 ledning när det var 7min kvar av matchen. trots denna ledning kunde rig(riksidrottsgymnasiet umeå) vinna matchen. trist!

Det ryktas

att kawe at playhead fick storstryk i helgen utav ingen mindre än hans lillebror gringogurra. anledning; bråk om vem som skulle byta låt?

att jochi´s nya tjej mikaela kransen var hemma hos han i lördags, bara gudarna vet om det hände nått.

att jackie chan sitter i ett riktigt knivigt läge nu sen han sovit med en mystisk tjej

att engelska läraren camilla har gjort slut med sin prins och att det skulle vart hon som gjort slut, nu är det bara ösa hjorten.

att nyllet runkar varje dag han kommer hem från skolan bara för att ha något att göra.

att avve_bajset vart i farten i helgen med. han kirrade nämligen smuggel vodka åt boysen, grabben fixar vad som helst. hans motto lyder; "avve är lösningen på allt"

att dunderdenice även försökte testa hemmafest lyckan igen, men att även denna gång skulle sluta med 5personer.

att det spreds snabbt några underliga små påsar på den hyrda lokalfesten i fruängen i helgen

att studentskivan är flyttad från den 24 april till den 20 april

/rdnb


RSS 2.0