DET RYKTAS

Att K ska börja med fotboll igen, grattis!, men de behövs lite mer träning, de såg man mycket väl på planen igår. kämpa på! Vad behövs nu för att komma tillbaka? Du kan vara lugn K, rdnb har svaret på ditt probem, RDNBs NYA FOTBOLLSKOLA ledd av ingen mindre än rdnb sjäva.



Att avve_bajen håller på att få till det med anna (fetthett på pa)

Att kawe har gått under jorden och har runkat i sju dagar i streck



Att det är Sillisar på Vanilla Bar på Lördag

Att dirrfrånförorten ägs av några fjassar på jensen västra gymnasium




Att stockholmsverige.blogg.se las ner pga konkurensen, men ska tydligen försöka göra ett nytt försök i bloggvärlden, lycka till grabben.



Att M bangade på ett  sommarjobb i en mataffär och har istället fått sommarjobb hos bingo rimér som andre fotograf



Att lill kribbas könsorgan ligger uppe på facebook



Att rdnb har en ny kamera i sin organisation



Slutligen, Att jochenvonsilvertryffels garderob består till hälften av hans polares kalsonger

/rdnb




Förvirrat i lägret

Hittills har rdnb gått skilda vägar på detta påsklov. Men det skärps till så småningom till helgen då vi återigen förenas med några bira och lite tv-spel. Att det har blivit såhär är just för att en i rdnb inte haft så mycket strötid över för övriga aktiviteter. Detta pga hans teoriprov den 28:e Mars kl 08.30!!!!!
Men det skulle inte påverka vår käre rdnb medlem, ETT STORT GRATTIS !
Medans detta skedde så lekte den andra medlemmen brasse med läderkulan, samtidigt som han tog an några flugviktare. Men inte LEKTE man hem matchen för de, flugviktarna med kaptenen J i spetsen klarade av matchen med ett underbart sambalir utan några som helst felpassar. 
Man undrar också vad som hände med AB o M, var tydligen viktigare att få ett riktigt mål i magen än att göra ett på planen, men kanske var bäst när dem ändå skulle köpt korv uppe på läktarn.
Sedan dess har det väl inte hänt så mycket.
Vi på rdnb jobbar hårt med att få ut så många inlägg som möjligt för att göra läsningen roligare. Men det är inte alltid lätt eftersom vi försöker skapa en bra miljö för alla läsare och inte bara en!
Så jag hoppas att ni som läser detta har en viss förståelse.

ÖVRIGT
Det ser ut som att den tillbaka kommne tränar räven Leif Boork tar sitt lag tillbaka in i finrummet, Även fast dem inte förtjänar det pga av sin mycket tråkiga 70tals hockey.

Aik's argentinska nyförvärv drog på sig en skada vid träningsmatchen mot dif under träningslägret i Portugal och befaras vara borta från premiären mot Kalmar.

För övrigt så vill vi påminna er som har en klocka. GLÖM INTE att ställa om klockan till sommartid dvs. 1timme FRAMÅT i tiden.

/rdnb


TRODDE NI JAA,,,

Vill bara påpeka att de förra inlägget var lite slött vi vet, men alla har väl sina dåliga dagar?! eller?
Vet inte bara vart jag ska börja hela den här historien.
Men jag kan väl börja såhär
VILKEN JÄVLA PÅSK!
Fyfaaaan helt sjuuuuk

Allt började i Torsdags då en i rdnb crewt fyllde 18 barrar, det hela började 06:30 då familjen kom in med tårta och hela faderullan. Det var bara att gnugga ögonen och se glad ut =) ne men skämt och sido, tack för tv'n ;)
Runt 15 tiden började kalasewt, folk börja strömma in, dem vanliga. Vi hade det trevligt trevligt och åt massa onyttigheter. Medans det här höll på för fullt så såg det helt annorlunda ut på den andra sidan rdnb. Men det kommer jag till sen. Tillbaka till kalaset där gästaerna precis hade kommit och det slutade inte slängas i dörren förrens vid 19-20 tiden då dem sista gästerna pallrade sig hem. Sedan efter att dem hade stängt dörren så lurade morsan på en vinare, så det var bara att slå sig ner vid köksbordet och börja dricka. Efter ett 4 timmars långt samtal om mitt 18åriga liv så var det äntligen dags att gå och lägga sig och med spänd mage vänta på morgondagens bravader.
Fredagen startar vid 12 tiden då rdnb och K drar in till stan för lite shopping för alla presentkort man fått i födelsedagspresent. Det blir en så kallad NK-Gallerian runda innan vi åter sätter oss på tunnelbanan till alvik för att lösa en grej inför kvällen. Väl i alvik träffar vi upp E en mycket kort tid för att sedan dra oss hem och ladda inför den mycket eftertraktade krogrundan.
Födelsedagsbarnet i rdnb skulle bjudas på en överaskning som heter duga den här kvällen. Jo det hela började med att hans kusin ringer upp han i början på veckan och säger "vad ska du göra på fredag?" och då svara han "nee, jag har inget planerat på dagen, men på kvällen ska jag väl ut tänkte jag, vadåra? - "Bra, planera ingenting"
Så det hade ena personen i rdnb gått och väntat på hela dagen, så efter att han vart i stan och köpt ett par nya jeans så drog han hem med stoooooor förväntan.
Ungefär kl 19 blir han då upphämtat av sin kusin som då sätter en ögonbindel på han.
Det hela slutar mad att han tar av ögonbindeln och samtidigt står alla hans polare(samt den andra rdnb) står och garvar till musiken hemma hos kusinen. Maten var serverad, spriten likaså. Helt sjukt grabbar!
Här kommer det tidigare in när vi sa att andra delar av rdnb var på annat håll då det var födelsedags firande. Då var alltså alla polare och fixade med sprit och mat och hela köret. JAG VET INTE VAD JAG SKA SÄGA GRABBAR!
sjukt kul initiativ iallafall=)
Så efter att allt garvande hade lagt sig så var de då dags för lite mat, och på menyn stod det tacos.
Det var hur grymt som helst och inte nog med det, pricken över i:et, Lapin Kulta.
Då var festen igång, eller vad säger ni
efter middagen var de bara och hälla i sig sprit, så tror jag alla tänkte då. tills vi satt oss i bubblet utomhus med en varsin berra i handen. Efter en tids badande och drivande så klev vi upp för utgång, trodde vi ja!
rdnb tror att det vart lite för långt tid i badet som gjorde att stan vistelsen inte vart någon höjdare utan bara en svinkall Charter Tour igenom stan. USCH,  men vad gjorde det? vad skulle få förstöra en sådan kväll som denna?
Det var bara sätta sig i en taxi tillbaka till kusinen och fortsätta festen där med lite schlager hits och dompa.
Påvägen hade vi också fått med oss O, en gammal polare till oss, men även också C, kusins flickvän, och hennes två polare. kul kul=) Kvällen rullade på och vi tror aldrig att vi hört ett och samma uttryck så många gånger på en ända kväll, det var M som gick runt och sa "kan du bah hålla käfft, kan du bah hålla käfft" ja som ni hör, det går inte ens att skriva ni måste höra det och vara ganska fulla för att fatta grejen. Det gjorde inte C och hennes polare iallafall som tog det här på fullaste allvar. Jaja sånt som händer.
Avslutningen på kvällen kunde blivit bättre, men skit i det nu.
Alla hade väl tagit sitt sista danssteg runt 4 tiden och då kände nog vi alla att vi ändå haft kul mrn att det ändå var dags för lite sömn.

Ne, det finns massa deteljerade saker, men om vi skulle skrivit om dem så hade det här inlägget blivit så långt så det inte skulle vara värt att läsa.
Kvällens Ord
"AJUSTE"

image3

/rdnb


svarta hål?

Kan tyvärr inte se tillbaka till helgen för att se vad som egentligen hänt, då det endast är ett stort svart tomrum.Ett efterlängtat inlägg om vad som hänt under påskhelgen är tyvärr bara att glömma. Det ända positiva med den här helgen är väl att jag äntligen har förstått vad svarta hål är.
Efter flera år i skolan där lärare försökt förklara för mig att svarta hål är ett objekt i rymden, så kan jag nu konstatera att det är helt fel.Ett svart hål är när de förflutna dagarna bara känns som en svart deg,en dimma som man inte kan tyda någonting ur.
Denna dimma la sig som ett täcke över min hjärnhinna redan i torsdagseftermiddag och släppte nu, för bara några timmar sedan. Efter några yrvakna o smått förvirrade timmar så börjar jag nu återhämta mig ur mitt dåliga tillstånd.


 


18år!

Ett sort grattis till en av oss som idag fyller 18år! Detta ska självklart firas!
Hoppas du får en grym dag :D

Efter framgångarna med RDNB.blogg.se så har det smugit sig in en stor avundsjuka hos vissa personer.Denna avundsjuka har gjort att det nu har startats en blogg som enbart verka försöka få sina få läsare att inte läsa våran mästarblogg.En mycket svår uppgift och i takt med att våra läsare ökar så ökar också frustrationen i den andra bloggens inlägg.
Med helt ogrundad fakta så hittar man på både det ena och det andra om oss och ber nu på sina bara knän om att vi ska lägga ner våran blogg.
Vi tar alla dessa påhittade påhopp med en klackspark och succébloggen ska självklart leva vidare. 

Då var de lov då

Ja, vad ska man säga om Onsdagen den 19onde Mars. Dagen efter Djurgårdens bortgång i SM-Slutspelets Kvartsfinal, trist men sant. Vad ska man säga, Linköping var de bättre laget genom alla kvartfinalerna och vann välförtjänt med 4-1 i matcher. Men sånt är livet, vi djurgårdare får se fram emot fotbollssäsongen istället och hoppas på en bättre framgång där. Jaja förutom att djurgårn åkte ut så har de varit snöstorm i stockholm. Man behövde bara gå ute i 5 min så hade man blivit täckt av snö, sjukt ju.
Alla vi som trodde att det skulle bli sommar nu. Sen det här. Nu känns det som om det är 75år till sommarn. Nog om detta, just nu går de massa rykten om bloggar hit och dit. Sluta upp med skitsnacken, nämner inga namn eller bloggar men just nu känns det som de ligger ett svart moln i luften.

Det ryktas även om.....

Att den luriga stockholmsverige bloggen är fake och styrs av en raggare.

Att det är hemma fekke hos logärd på fredag

Att jochenvonsilvertryffel inte vill åka bort bara för att rdnb ska ut på fredag

Att "duvbos innebandytränare" köper sprit åt minderåriga och sedan ligger med dem

Att vissa av gotlands personerna inte gillar varandra och därför vill gå i flera grupper på gotland

Att rdnb planerar en MONSTER FEST i sommar

Att selenius.blogg.se köper sina kläder på Coop

Att Duvbos herrjuniorer blir av med sina två bästa spelare till nästa säsong

Att bötern för grabbarna i helgen låg på en tusing

Att ett antal ska chansa med falsk leg i helgen

Att en av rdnb's bästa vän inte ska med bara för att det är släktträff

Att en i sundby får studiebidraget indraget den här månaden

Vill även påpeka att det går fram för bloggen. Efter gårdagens inlägg välde kommentarerna in. Ett stort tack ska ni ha allihoppa, utan er skulle bloggen inte se ut som den gör idag.
Fortsätt kommentera,
Nu är de ju helg också, så nu börjar de riktiga bloggandet ;)

Vi ber om ursäkt

Precis som alla professionella tidningar och dylikt  erkänner vi på RDNB våra fel och korrigerar dessa så snabbt som möjligt.
I det förra inlägget skrev vi att den fjärde av de sju kvartsfinalerna i ishockeyns sm-slutspel spelas i kväll.Det ska självklart vara den femte kvartsfinalen och ingenting annat.
Vi ber om ursäkt och hoppas att ni har överseende med våra misstag så här i början.

Vilka premiärdagar !

Redan andra dagen hade RDNB 29 unika besökare och succén forsätter med 20 unika besökare redan kl:15 idag!
Det råder blogghysteri i stan, vart man änn går i skolan så hör man hur folk viskar till varandra om den redan ökända RDNB bloggen, och alla ställer sig samma fråga, VILKA ÄR GRUNDARNA BAKOM DENNA BLOGG!?
kommentarerna fylls med frågor om mer inlägg och aktivitet, vilket självklart sporrar oss till att göra bloggen ännu bättre.
Vi bugar och bockar till alla er som är inne och läser, och tycker att det är jätte trevligt om ni lämnar ett litet spår efter er i form av en kommentar. Fortsätt på den inslagna vägen! :D


Ja, då var det redan tisdag vilket betyder träningsdag för RDNB och idag även de fjärde av sju möjliga kvartsfinalerna i sm-slutspelet i ishockey, som ser ut att bli kvällens Tv-höjdpunkt. Dagen har inte varit så händelserik och kommer troligtvis inte bli det heller.Vi ser istället fram emot den stundande helgen som verkar bli mycket blöt och rolig!

Halva Skolveckan

UUUUUUUUUUUSCH ! Ny vecka. men de är bara att ta nya tag, för på fredag smäller de när en av rdnb fyller år:D

Skoldagen Måndag är vår längsta skoldag så efter att man klarat av den har man klarat av halva veckan känns det

som, så de är ju skönt. Just nu på tv: SM KVARTSFINAL 4:7 LINKÖPING - DIF, fast det man längtar mest till är säsongspremiären av 100 Höjdare=)

image2

Kanal 5 , 21:55

GLÖM HELLER INTE
Säsongsprimären av Lilla Al-Fadji & co
DIREKT EFTER !
/rdnb

Helgens Bravader

Vi alla vet att helgen startar på fredagen och därifrån startar den här historien.
Det började med att ligan delades åt olika håll. Vissa medlemmar drog till sumpan för att "föra" hos A, men det hela urartarde tidigt och efter att några medlemmar(jag nämner inga namn) inte orkade gå under spåret vid Sundbybergs station och därför gick över spåren. Det skulle visa sig vara den sista gången dem gjorde så, för när dem hade kommit över på andra sidan så stod farbror blå och lurade.
Tråkigt tråkigt grabbar, bättre lycka nästa gång;)
Där tyckte vi att kvällen var förstörd för att polisen tog all vår dricka, men inte nog med att dem tog vår dricka så får "genvägspersonerna" böta en hemlig summa var! Sjukt ju.
Aja nog om farbror blå nu, när dem kom fram tomhänta så var stämmningen dyster tills K kom med ett ess i rockärmen;) Han visade sig ha en liten 50cl i innerfickan, sköön snubbe, haha.
Kvällen rullade nu på och det mesta såg ut som vanligt, J gick runt och drev med alla medans han gick runt och letade i alla garderober efter coola kläder, då han själv inte var nöjd med sin utstyrsel. Det slutade med en "chillfit", en cool keps blandat med lite mjukis clothes. Medans J gjorde sitt så pratade M i telefon 2/3 delar av kvällen, men det börjar ju bli en vana för oss pojkar. Och inte nog med det så drog han tidigt utan att säga något, snoopet:(
K var även han rätt chill ikväll, gick och minglde runt för de mesta bara. A gick runt och kollade så allt gick rätt till, men det var också hans uppgift eftersom han själv bor där.
Kvällens Utstickare:
Får polisen som ringde upp J efter ett tag och sa "du glömde en bok i din väska, vill att att vi kommer till festen och lämnar den", haha. J svarade "ne, vadå fest?, du kan nog kasta den". Medans polisen pratar så skrattar en kvinnlig polis i bakgrunden. haha

Medan några festade villt i sundbyberg så stannade några på "hemmaplan", för en kväll med gammla gänget.
Även här dracks det i massor och efter några avvaktande timmar så började det hela styra upp sig, vår käre A var (som vanligt) först upp på dansgolvet och det dröjde inte länge föränn han hade kvinnligt sällskap som stod och shakade ;)
Efter många timmars dansande och en mycket trevlig fest, kom några oinbjudna gäster som efter ett trevligt men bestämt avvisande verkade vara väldigt uppkäftiga. Då A hörde va som hände ute i hallen tog han sitt ansvar och avbröt dansandet och gick för att se efter, så fort de "objudna" gästerna såg våran medlem vände de på klacken och sprang! dessa gossar har inte setts till efter detta, tack A!
Efter lite städ hjälp så kände vi oss nöjda med kvällen och vinglade hem, nöjda och glada.


Det som inte fick hända, HÄNDE!

Då hände det som inte fick hända, VI skaffade blogg! Helt otroligt. I denna blogg kommer vi bland annat skriva om våra helgäventyr och andra galna upptåg.



Varmt Ihjälkomna
/rdnb


RSS 2.0