Fredag, Lördag, Söndag

Då var det dags igen, vi vet att ni varit otåliga med att vänta, men det blir oftast så när vi både har fullt upp på helgerna. Vi måste skärpa oss vi vet.
Skit samma för i helgen har det hänt saker från A -O, från snuskiga påhopp till spyor i duschen!
Äckligt men sant.
Men man kan säga att helgen började redan i Torsdags efter att rdnb hade slutat skolan så var det dirr hem till KAWE@ PEA för lite FIFA 08 på PS3:an. Sjukt kul. Fast det är ju inge kul om bara vi skulle lirat, så vi bjöd med silvertryffeln, matteus och pitepallt nyllet för en hederlig och inte allt för ful FIFA tunering a lá kaws. Vad var det nu som fattades? jo biran. Men vart får man tag på bira en Torsdagskväll om man inte är 20barrar?
Det såg mörkt ut till en början, men som vanligt såg rdnb ljusglimten i mörkret och det fick bli lite folle på konsum.
Sedan efter ett litet snabbt besök på konsum var det äntligen dags för avspark.
Kvällen började och slutade på samma sätt, men till slut när fingrarna hade domnat bort efter allt spelade och biran började ta slut var det bara att krypa tills sömns på kaws golv.
Nu undrar ni säkert vem som vann tuneringen, det ska jag tala om för er att efter en mycket hård och jämn tunering så drog matteus det längsta strået.
CONGRATZ MATTZ!
Men vi på rdnb är helt övertygade om att fler tuneringar kommer att bli av, men med förhoppningsvis en mycket högre standard på liret.
Vi ställde kl på 10, för att sedan bege oss till gymmet för lite bänkpress kl 11.

ÄNTLIGEN FREDAG!

Vi vaknade och vi insåg att det var fredag och ännu en ny helg!
Som vi nämnde tidigare var vi vid gymmet vid ca 11, där vi mötte upp AB &Co. Fast just idag såg det ut som ingen var taggad så alla bara gick runt och lallade och snackade.
Sen kom det alla hade gått runt och längtat efter, DUSCHEN&BASTUN!

Efter cirka en timma i duschen var rdnb & silvertryffeln sugna på lite käk så vi bestämde oss att ta en tripp förbi ancelo pizzeria oc eftersom matteus farsa ändå skulle komma och plocka upp lilla matteus så kunde vi åka med han. Väl mitt uppe i maten ringde J och frågade vad vi skulle göra ikväll och vad vi gjorde.
10min senare satt han brevid oss och käkade lite. Vi satt och snackade lite vad vi skulle göra i helgen och eftersom att ena snubben i rdnb var ensam hemma så var tanken ganska klar vart vi skulle hamna.
Men planerna var först riktade åt alkohol hållet, och en sån ängel han är så hade J massa plattor hemma.

Så efter en jäkligt god pizza så drog vi hem till rdnb snubben och bytte bil för att sedan åka hem till J för att hämta bira och lite ölrace medan vi ändå är ingång lixom, sedan var det dirr tillbaka för att sedan invänta folket.
Folk började rulla in vid 21 då pitepallt och matteus var först. Sen kom väl peabögen kaws. Efter ett par bärs kom sedan K&A med ett glatt humör, men även lill rönn&Co samt sist men inte minst A&Co.
Vi ville inte bli så många för det skulle bara bli FÖR roligt då, så vi drog bara dit några.
Ne lite skämt o sido så vart det jävligt kul, med "What is Love" i bakgrunden så kan man bara inte låta bli att röra på höfterna. Under hela kvällen gick alltifrån Lil Wayne till Per Gessle hem hos folket, verkligen kul att se att så många var uppe på dansgolvet. Men just mitt uppe i allt dansande så kunde inte (jag nämner inget namn)stå emot en cigarett i månskenet med sin Miss A på trappan. Haha du är kul du.
Medans det här hände och dem flesta fortfarande stod och shakade rumpa på dansgolvet så började pitepallt&silvertryffeln bli lite horny av sig. Detta skulle visa sig vara deras livs mardrömm. För mitt upp i deras raggningsakt så får deras raggningsobjekt tydligen damp och börjar jaga dem över hela huset och skrika massa barnförbjudna saker. Detta var inte kul så dem sprang för livet. Men efter ett par timmar hade skräcken lagt sig och kåtheten började ta över igen på pitepallt, och där slutar jag historien, för jag tror inte han vill att jag berättar vad som hände sen ;) haha.
Även här någonstans slutar Fredags historian också, men vill även tala om att kawe@ pea också fick till det i soffan, CONGRATZ KAWZ!

LÖRDAG

Lördagen var lite lugnare för rdnb där vi den här lördagen gick skilda vägar.
Medans ena sidan av rdnb var med sin flickvän och myste så var det nästan som vanligt på den andra sidan kan man säga. Ena rdnb + "grabbarna" satt och drack öl och lirade FIFA. Medans dem flesta koncentrerade sig på sitt spelande så koncentrerade sig silvertryffeln på öl drickandet och det skulle också visa sig när han kom med massa förslag på "fester" och när han börjar fylle tjaffsa lite med små fjortisar på telefon.
Men denna kväll kan man säga att det var en slags chillkväll för det kommande Måndags Derbyt på Måndag.

Efter detta var det sängdags och silvertryffeln som knappt kunde se sig själv i spegeln var tvungen att slagga hos ena killen i rdnb med pitepallt nyllet. Tråkig Lördag, men sådanna dagar kommer också tyvär.

SÖNDAG

Söndagen var bara en stor längtan till stormötet Man Utd - Arsenal. Och efter den var det hemgång för samtliga och ladda inför ännu en skolvecka.
Vi på rdnb vill också lägga ett extra stort öga på några av våra vänner som ska köra falsklegg idag på DEBASER.

Vi håller tummarna......

För att dem som låna ut sina legg får tillbaka dem.

För i övrigt så har rdnb halkbana på Gillinge imorn, så det ska bli grymt kul. Plus att vi har det första heta stockholmsderbet imorn.
Så ni måste hålla er uppdaterade, för imorn vankas en grym sammanfattning av Måndagens aktiviteter


Efter mycket tjat kommer en bild på oss
/rdnb

Kommentarer
Postat av: Sommardags

va är de som händer, gamla vanliga vinkvällarna finns inte kvar, känns lite trist om jag ska vara ärlig.Men vi tar resan till Chetaue Skärmarbrink på allvar, GRYMT!

2008-04-14 @ 10:27:43
URL: http://diirri.blogg.se
Postat av: Anonym

hahaha

2008-04-14 @ 17:38:43
Postat av: saffa

Har någon på rdnbs ledning en aning om när allas älskade Ancelo stänger/byter ägare?

2008-04-14 @ 20:10:15
Postat av: rdnb

Ancelo medelande nyss att dem har tecknat ett livstids kontrakt med spånga kommun.

2008-04-15 @ 10:08:24
URL: http://rdnb.blogg.se
Postat av: Anonym

umgås ni med mikaela rönn? haahahahaahahahaahahahaahahahaahahahaahahahaahahahaahahahaahahahaahahahaahahahaahahahaahahahaahahahaahahahaahahahaahahahaahahahaahahahaahahahaahahahaahahahaahahahaahahahaahahahaahahahaahaha

2008-04-17 @ 00:12:15
Postat av: Anonym

Nej vem
f*n är det?

2008-04-17 @ 17:38:09
Postat av: Anonym

det gör ni visst, hahahahahahaahhaahha

2008-04-18 @ 00:08:13
Postat av: Anonym

nej det gör vi inte "hahahahahahhahahahah"

2008-04-18 @ 01:54:37
Postat av: Anonym

hahahahahahhaha fifaaaaan asså

2008-04-18 @ 17:03:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0