Sena Igen, Sorry

Då var vi sena igen med inlägget. Det finns inte så mycket att skylla på, men som vi nämner i tidigare inlägg så gör vi allt för att uppdatera så fort som möjligt.
Men men sånt här händer alla, så vi på rdnb tar detta med en nypa salt och börjar detta inlägg med Måndagen.
Då var det skola redan kl 8 på morgonen och hela skoldagen såg ut precis som den alltid brukar göra, silvertryffeln är på sitt bästa morgonhumör medans alla andra sitter och gäspar bakom sina datorer. Men ju senare klockan blir så börjar dem vakna en efter en och i slutet på dagen är alla på tophumör. Men iallafall så köpte matteus&Co biljetter till Derbyt på lunchen.
Efter lunchen så hade rdnb bokat in halkbana på Gillinge vid 15.15 så efter vi hade ätit var det dirr hem och vänta på skjutsen. Väl på Gillingebanan så vart vi inte indelade i samma bil, så en fick åka med en 30+ kille som hade övningskört i 16år, medans den andra fick köra med en 88a brud som bodde på Östermalm. Med vårat roliga sällskap var det bara ut och sladda, och det var hur kul som helst.
Så det är absolut ingenting att oroa sig för som vissa gör. Runt 18.30 var vi klara och redo för hemgång, vi hade ingen aning om hur långt tid det skulle ta att komma hem, men väl hemma vid 20 tiden så var det bara bänka sig framför stockholmsderbyt haIF - aik. 1-1, då råttorna från Solna kvitterat i den 92a minuten. Fast rdnb måste säga att det var ganska rättvist.
Efter matchen var det läggdags och innan man somnade så glimtade man lite på lilla al fadji.

image9

Nu var det Tisdag, och dags för studentskiva numero 3

När vi vakna på Tisdags morgonen var klaockan för mycket så vi missa första lektionen och halva den andra typ.
Men när vi kom hade alla precis börjat komma ur morgonkoman, så det var ju något posetivt.
Men efter skolan var det hem och vila upp sig lite inför kvällen då det var dags på ÖstraReals studentskiva på Café Umbra med maskerad tema. Men det var trist att bara den ena hälften av rdnb kunde kröka eftersom den andra skulle ha körlektion dagen efter vid 7 på morgonen. Men detta hindrade inte den andra medlemmen.
Det var ett hyffsat drag så vi stannade kvar typ till halv 3 då vi sen drog hem för lite sleeping.
Onsdagen blev en ända stor väntan på att dagen skulle ta slut. Fast dagen började lite annorlunda med DM i fotboll i Vällingbyhallen.
Där några blabbar från Hallunda drog det längsta strået.
Senare på kvällen var det till sjukhuset med den ena medlemmen, han har tydligen fått någon infektion/överansträning i höger fotled och tillbringade 4 timmar på karolinska och går nu mera på kryckor. Fråga oss inte hur skadan uppstod, den kom bara. I och med denna skada missar han förmodligen Semifinalen i Mitt I Cupen på söndag.
Nu till dagens bravader där vi hade 2 lektioner och att det sedan efter skolan var lite samba på sumpan ip.
Vi fick även reda på att det ryktas att silvertryffeln fick dissen av en 92a, men det är lugnt jochen det kommer fler brydar.

Vi hör av oss, håll er uppdaterade som sagt =)
M.V.H rdnb





Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag ska till norrland nån som ska med?

2008-04-18 @ 01:57:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0