17&18


jaa men det var väl ett jävla tjat! bara för vi inte skrev igår, fan vi har annat för oss...
igår var det lill-lördag och ungdomarna härjade på stureplan, inte minst greven som syntes till på grodan. vi själva på rdnb satt hemma och tyckte synda om oss själva.
Denna bild går som smort på mms nu btw! så bli inte rädda om nån ni inte känner så väl skickar en liten julhälsning på mms.

Nu till dagens aktivitet, skol helvetet! vad ska vi ta oss till, kroppen säger ifrån, medans huvudet säger att man måste gå i skolan. det måste man ju iof men kanske inte ända till juni :S?
Annars så åkte vi till grekland och käk lunch idag, fan det är ju ändå torsdag då får man ju bjuda till och ta lite bea, SKÖÖNT JU.
Sen var de det här med julklappar, ska man köpa dem nu eller ska man trängas i julrushen?
känner att det är måga frådetecken nu:P altså mycket som är oklart just nu nu nu...



vi passar även på att lägga upp förmodligen världens just nu sämsta och onödigaste julklapp! detta är en gåva vi på rdnb fått en erbjudan att få i julklapp av ett XXXXX företag.
beskrivningen lyder " vad gör du med dina blöta badkläder när du badat?, ne jag visste väl det! istället för att stoppa ner dem bland massa torra grejer har vi den perfekta bagen för dig. inga undantag! bara att stoppa i och stänga!"

joo vad tänker man då? för det första står det bikini bag? och för det andra är det jul och därför inte dags att ta fram sin bikini och för det tredje så måste det här vara det mest onödigaste prylen någonsin, fan stoppa blöta grejer i en påse om du är rädd för att dina saker ska bli blöta! Shit asså

/RDNB

Kommentarer
Postat av: Anonym

http://www.youtube.com/watch?v=aT048arHtaQ



tommy burdnen o henk fuskar på cs

2008-12-19 @ 02:26:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0