19 20.....vi ses på toppen!



ganska seg start på detta lov, må jag säga! men vi brukar ju köra den stilen. ligger lite lågt i början för att sedan öööööka! annars så hade kissie party i fredags, och som vanligt hade vi skickat våra utsända till detta evenemang.
Dessa citerar kvällen såhär;
" en helt okej kväll faktiskt, en blandning av trollbäcksskolan 9a´s matsal disco och hirschenkeller, med andra ord en lyckad kväll med massa fiskedamm. sen o man ska citera kissie så gick hon runt precis som en kändis ska göra, med sitt VIP band runt halsen hela kvällen. en svart klänning var kvällens outfit, inte för utstickande och inte heller för retro. precis som en kändis ska utstråla med andra ord
kvällens snackis var ändå, "drog mannen". joo det gick nämligen runt en man som droppade saker i allas drinkar, och detta gjorde ju förstås alla lite små rädda, och små panik attacker pågick i vart och varannat hörn. ingen fara med detta! detta party får 3 ostbågar utav 5 "

vi tackar dessa fest prissar för en fin sammanfattning!

idag var det annars inte mycket som stod på menyn, men nått var det iaf och det var arsenal-liverpool. 1-1 är väl ett okej resultat. vi får vara nöjda med det!

PS. ATT. ALLA KRYSSARE 5/1-09, nu börjar det närma sig och folk undrar när man ska  boka sina biljetter? och det är helt upp till er själva. vill ni känna er trygga med en shysst hytt så bokar ni snarast. men vi tror inte det kommer vara fullt på båten så det går nog bra att köra en sista minuten om man så vill. se bara till att ni inte bokar sviten, för den är vår;)DS

/RDNB

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0