Förvirrat i lägret

Hittills har rdnb gått skilda vägar på detta påsklov. Men det skärps till så småningom till helgen då vi återigen förenas med några bira och lite tv-spel. Att det har blivit såhär är just för att en i rdnb inte haft så mycket strötid över för övriga aktiviteter. Detta pga hans teoriprov den 28:e Mars kl 08.30!!!!!
Men det skulle inte påverka vår käre rdnb medlem, ETT STORT GRATTIS !
Medans detta skedde så lekte den andra medlemmen brasse med läderkulan, samtidigt som han tog an några flugviktare. Men inte LEKTE man hem matchen för de, flugviktarna med kaptenen J i spetsen klarade av matchen med ett underbart sambalir utan några som helst felpassar. 
Man undrar också vad som hände med AB o M, var tydligen viktigare att få ett riktigt mål i magen än att göra ett på planen, men kanske var bäst när dem ändå skulle köpt korv uppe på läktarn.
Sedan dess har det väl inte hänt så mycket.
Vi på rdnb jobbar hårt med att få ut så många inlägg som möjligt för att göra läsningen roligare. Men det är inte alltid lätt eftersom vi försöker skapa en bra miljö för alla läsare och inte bara en!
Så jag hoppas att ni som läser detta har en viss förståelse.

ÖVRIGT
Det ser ut som att den tillbaka kommne tränar räven Leif Boork tar sitt lag tillbaka in i finrummet, Även fast dem inte förtjänar det pga av sin mycket tråkiga 70tals hockey.

Aik's argentinska nyförvärv drog på sig en skada vid träningsmatchen mot dif under träningslägret i Portugal och befaras vara borta från premiären mot Kalmar.

För övrigt så vill vi påminna er som har en klocka. GLÖM INTE att ställa om klockan till sommartid dvs. 1timme FRAMÅT i tiden.

/rdnb


Kommentarer
Postat av: AB

"Man undrar också vad som hände med AB o M, var tydligen viktigare att få ett riktigt mål i magen än att göra ett på planen, men kanske var bäst när dem ändå skulle köpt korv uppe på läktarn."

Hahah, här köps det ingen korv. BIIIIIIRA !

2008-03-29 @ 17:36:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0