Helgens Bravader

Vi alla vet att helgen startar på fredagen och därifrån startar den här historien.
Det började med att ligan delades åt olika håll. Vissa medlemmar drog till sumpan för att "föra" hos A, men det hela urartarde tidigt och efter att några medlemmar(jag nämner inga namn) inte orkade gå under spåret vid Sundbybergs station och därför gick över spåren. Det skulle visa sig vara den sista gången dem gjorde så, för när dem hade kommit över på andra sidan så stod farbror blå och lurade.
Tråkigt tråkigt grabbar, bättre lycka nästa gång;)
Där tyckte vi att kvällen var förstörd för att polisen tog all vår dricka, men inte nog med att dem tog vår dricka så får "genvägspersonerna" böta en hemlig summa var! Sjukt ju.
Aja nog om farbror blå nu, när dem kom fram tomhänta så var stämmningen dyster tills K kom med ett ess i rockärmen;) Han visade sig ha en liten 50cl i innerfickan, sköön snubbe, haha.
Kvällen rullade nu på och det mesta såg ut som vanligt, J gick runt och drev med alla medans han gick runt och letade i alla garderober efter coola kläder, då han själv inte var nöjd med sin utstyrsel. Det slutade med en "chillfit", en cool keps blandat med lite mjukis clothes. Medans J gjorde sitt så pratade M i telefon 2/3 delar av kvällen, men det börjar ju bli en vana för oss pojkar. Och inte nog med det så drog han tidigt utan att säga något, snoopet:(
K var även han rätt chill ikväll, gick och minglde runt för de mesta bara. A gick runt och kollade så allt gick rätt till, men det var också hans uppgift eftersom han själv bor där.
Kvällens Utstickare:
Får polisen som ringde upp J efter ett tag och sa "du glömde en bok i din väska, vill att att vi kommer till festen och lämnar den", haha. J svarade "ne, vadå fest?, du kan nog kasta den". Medans polisen pratar så skrattar en kvinnlig polis i bakgrunden. haha

Medan några festade villt i sundbyberg så stannade några på "hemmaplan", för en kväll med gammla gänget.
Även här dracks det i massor och efter några avvaktande timmar så började det hela styra upp sig, vår käre A var (som vanligt) först upp på dansgolvet och det dröjde inte länge föränn han hade kvinnligt sällskap som stod och shakade ;)
Efter många timmars dansande och en mycket trevlig fest, kom några oinbjudna gäster som efter ett trevligt men bestämt avvisande verkade vara väldigt uppkäftiga. Då A hörde va som hände ute i hallen tog han sitt ansvar och avbröt dansandet och gick för att se efter, så fort de "objudna" gästerna såg våran medlem vände de på klacken och sprang! dessa gossar har inte setts till efter detta, tack A!
Efter lite städ hjälp så kände vi oss nöjda med kvällen och vinglade hem, nöjda och glada.


Kommentarer
Postat av: Hjorten

Haha 2/3 av kvällen e väl liiite o ta i kanske. Och jag vet inte riktigt om det ska komma från rätt käft heller ;P

2008-03-16 @ 19:53:37
Postat av: Anonym

Den där M pratar alltid i telefon. Telefonfjortis..!:!

2008-03-16 @ 22:34:42
Postat av: rdnb

Nu ska vi inte klanka ner på varandra

M.V.H Ledningen

2008-03-17 @ 14:06:59
Postat av: K (den riktiga K) kan även kallas KC

Den här bloggen visar värkligen vad som händer på scenen, jävligt kul att ni startade det här grabbar.

2008-03-18 @ 18:48:15
Postat av: rdnb

Tack Tack , kul att höra, det värmer.

Håll dig uppdaterad, fler äventyr väntas

M.V.H Ledningen

2008-03-18 @ 23:25:30
URL: http://rdnb.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0