tisdag vanlig helt en

Nja, vad ska man ta sig till när bilen har slutat fungera och man får åka kommenalt till skolan? det tar ju fan 12432441år att komma till skolan, inte nog med det så måste man trängas med 5435254435 till som ska till skola/jobb.
ne vi föredrar nog bilen.
Få se, det hände INGENTING i skolan idag! den är inte ens värd att nämna, våran lilla skit skol asså.

Apropå Tisdag så var det ju DM i innebandy för både rd och nb ikväll. för rd´s del gick det hyffsat. 4-5 vinst i sudden satt långt inne, men vad ska man säga en vanlig dag på jobbet.
För nb´s del var det betydligt jobbigare då man åkte på en riktig kyss nere i löthallen. resultatet var kanske lite för överdrivet och kanske inte speglade matchbilden som den var. siffrorna sprang iväg rejält, men duvbo får trösta sig med en hedersam top 8plats i DM, strongt!

Fan sen var det ju idag det var tänkt att fortsätta med vårat Walthersdåd, våran planering hänger inte ihop längre. men det är inte så konstigt när man måste använda den här månadens lön/studiebidrag till julklappar. aja får kanske ta och önska sig det i julklapp i stället. Ne gud, det kommer bli en upplevelse om det nu inträffar! det måste de göra!

annars var de löning idag och förmodligen utgång imorn. lutar åt lurran, men man vet aldrig. blir väl som vanligt, man sitter och diggar i takt med schlagern på hirkan. haha nej så får det inte bli.



SES IMORGON!
/RDNB


Kommentarer
Postat av: Winther

Walthersdådet, hahah mycket snack och lite verkstad på er grabbar

2008-11-26 @ 12:42:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0