hiss&diss

Sjuuuukt rolig skoldag idag!
*NOT*
Fan idag var en helt vanlig dag i plugget, inte mycket att göra och när man får nått att göra så tar det speciellt inte ut på krafterna precis.
Men efter skolan var det hockeymatch i spånga, betydligt roligare!
spånga-akkers stod på schemat för kvällen och det skulle visa sig bli en känslomässig fight,
Sen var det dags för lite plastboll nere vid lötsjöhallen, och nu sitter vi här vid bloggen igen.

kanske dags att hissa och dissa lite saker?
ja men då gör vi det..

HISS
Barack Obama
såklart vi måste hissa killen. Den första svarta presidenten i hela USAs historia, och vilken bakgrund killen har. Från familjen i afrika till förmodligen världens mest viktigaste man just nu.

IDOL 2008
Idol-johan, idol-lars, idol-anna, jaa som ni hör så har aldrig idol varit lika spännande. med en ny jury fick hela idol bataljen en nystart och som dem har gjort det! plus i kanten tv4.


KRYSSNINGAR
Aldrig så har färjorna som står nere i värtahamnen varit så populära bland ungdomar. det viskas och tasslas i varje hrn nu om vem och när man ska åka på sin kryssning. Och inte nog med den gästvänliga personalen så finns de även nu en partner till dem flesta.

DISS
VEVEN
Jag är ledsen att behöva säga det, men tyvär alla stureprofiler veven är död.
jag vet jag vet, alla sa att den alltid funkar, så också fallet, men då talar vi bara på hemma fester i förorten. absolut inte på stureplan.

SVENSK FOTBOLL
Brrrrrrrrrr! rdnb tyckte att fotbolls allsvenskan skulle varit slut redan för en månad sen. publiken sviker, det går dåligt för stockholmslagen och vädret är inte det bästa för att sparka fotboll utomhus. ne synd att vi inte hade det varmt året runt.

SKOLFEST.SE
Det är inte bara skolfest som har varit försenade med biljetter och affischer kan vi tro. men inte nog med det så skickar dem inte ut sakerna som dem lovade och vi skrev på för. detta kan bero på att vi ska ha möte med dem angående ett flak som dem hittat nu bara sådär. För mycket strul till för mycket pengar, en klar diss.

imorn är det fredag och helg ! med andra ord så kämpar vi för att få ut allt skvaller under helgen så fort som möjligt!
hoppas även få lite bilder från helgen med.
STAY UPPDATERADE

/RDNB


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0