Dagen i graven bredvid

Gick upp vid 10 i morse och drog direkt till goal för att slipa grickorna och sedan bar det av mot IP. Efter att ha glidit runt lite vilsna på isen så kom sedan servan och vi fick oss en egen slagsskotts-skola a là servan.

Det sägs att det kommer bli fullt på Klubb Osndag i kväll och självklart ska RDNB också dit, hoppas vi ses där ;)
men som sagt, dem som pallar trycket hänkar till sture sen ;)




Nu har vi komit till det som vi lovade redan igår, lite små skvaller om den gångna helgen och inte minst kryssningen.

Det skvallras om...

...pitepalltnyllets kåta vilja då han åkte ända till Huvudsta för att finna lyckan, men väl där tog nykter heten över och allt rann ut i sanden.

...att kawe gräft ner sig i wowträsket igen då han lägger upp wow-bilder på facebook istället för att hänga med
grabbarna.

...att våran rookielangare presenterat en ny sida av sig själv då han drog hem ett vilset groggluder och lät henne få smaka på det goda under natten, och även på morgonen.trots sitt trogna(?) förhållande sedan 1år tillbaka.

...att sladden fick en rejäl åktur, inte bara med färjan utan även i sin egna hytt.och även att det gick hett till i vissa andra hytter under natten.

...att en ångerfull galaxyresenär,efter den hårda natten, försökt med det gamla ordspråket "det som hände på färjan,stannar på färjan". Tyvärr vi vet redan allt.  

Vi hade även tänkt att lägga upp lite bilder från spektaklet på båten, men pga. tekniska problem kan vi tyvärr inte visa dom i detta inlägg, men vi jobbar på det.

ps. ni 50 stycken unika läsare är det vi skriver för nu, vi tackar enormt för erat intresse och vi hoppas ni hänger med även imorn då vi kan avslöja lite mer om framtidsplaner m.m .ds.
 
/RDNB



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0