Mycket nu....

Yees som ni ser i rubriken så är det ganska mycket nu. Vi kan ju börja med att rätta till ett litet fel i förra inlägget där det stod annaH, och ni som då följer blogen blev då med en gång lite små snurriga. Men med klara ord nu så är annaH, AlloAnna som i dem tidigare inläggen. Så anna du kan andas ut du har fått tillbaka ditt namn.

Och till dig Saffa så finns numret till vår advokat nedanfför ;) fast vi förstår att du skämtar, men kul att du hittat hit igen och hoppas vi ses på Laröj nu under löningshelgen. Ännu en gång ett stort grattis.

På tal om födelsedagar så fyller vår käre pitepallt nyllet 18jordsnurr på fredag, så det vankas fest, eller?!?!
har vi tur står bordet serverat med mat och starksprit när vi kommer, eller vem vet, nyllet kanske debuterar sitt krogliv på stureplan. Det ryktas även om att BellaAnders har en fin fjorrehemmafest som skriker och vill ha lite stora STG grabbar där. Som ni kanske ser så har vi ingen aning om vad som händer. Fast en sak är faktiskt säker, det är att det blir party med massa glitter och nyllet själv får välja. Och om ni har vägarna förbi viksjö så kan ni ju alltid titta in på järfälla-aik i juniorallsvenskan, start 19.

Ajuste, två andra saker också.

På lördag är det en liten ny invigning på vanilla. dem har byggt om och renoverat det lite. kan vara värt eller?

Sen så vill jag även påmina alla skridsko älskare. Ishallen öppnar på sportlovet, rdnb kommer vara där, frågan är kommer ni att vara där!


/rdnb

Kommentarer
Postat av: Gurra

Jävla brats, det är ju inte på sportlovet det öppnar!

2008-10-23 @ 10:23:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0