störst i stallet?!

Jaaah, då var det onsdag igen då, och som vanligt blev det en riktigt vass "störstistallet" tävling borta i vällingby imorse. men som vanligt, jaa jag måste säga som vanligt när silvertryffeln är med så är det inge snack om saken. det är bara lägga tredje benet mellan benen och sätta på sig badbrallorna.



Och på tal om jochi så är han nog världens mest oseriösaste kille, jo då undrar ni säkert varför?!
jo grabben har skrattat och skämtat igenom sin skolgång, han skriker KÖTT istället för att ge beröm till sina lagkamrater, han skrämmer bort sin systers vänner genom att försöka sälja på dem smuggel bira och visa rent ut sagt sitt ludna rövhål i köket hemma.
Sen kommer vi till kvinno fronten, jaa du joakim, när ska du sluta bli vän med alla dina tjejer? sluta gulla för mycket, dem vill ju bara vara din vän om du håller på som du gör. Sen en sista sak som rdnb kan tipsa dig om, som du själv brukar gå runt om och tjata!

KÖR BARA!

SLUTA FJÄSK SMS:a

För att inte förstöra för jochi nu så vill vi på rdnb även beröma grabben också. joakim är en duktig kille, han vill bara alla tjejer väl, och om vi känner han rätt skulle han inte såra en kvinna.
AJUSTE! Ryktas Halloween fekke a la matilda på fredag,
men som sagt man vet aldrig var rdnb tar vägen.
besökar kurvan ökar håll er uppdaterade,kul ju!
/rdnb

Kommentarer
Postat av: Issa

jocke är det här sant? vill du bara vara vän med mig? =(

2008-10-23 @ 01:16:19
Postat av: Satan

mohahahahahahahhahahahahahhahahahahahahhahahaha

2008-10-23 @ 11:15:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0