lilla barkaby ft. kawe´s place

igår var det läskiga dagen, fredagen den 13onde. tyvkte inte att man märkte av det utan vi bara körde på. rdnb började dagen på den absolut sista scenen i vår projektarbete film. efter det var det bara raka spåret till kawe för redigering m.m. men det skulle tydligen bli ett rent ut sagt helvete.
jo för vi hade inte fått med någon installation cd, så vi fick leta på näta och försöka tanka hem själva och det gick ju inge bra så vi bestämde oss för att klaga i skolan på måndag!

vi bestämde oss istället för att när vi ändå var inne på det här med film och redigera så varför inte göra en egen musikvideo, rd och kawe gick under artistnamnen, rodah ft. kawelito och vi klädde ut oss och hade oss.
vi hoppas inom snar framtid få upp denna musikvideo på våran egen myspace sida, men även här på bloggen också.

kvällen sedan var så att den skulle ha börjat med poker redan vi 18 snåret, men inga dök upp då så vi bestämde oss för att skjuta lite på det. alla var väl samlade vid 22 och då var man inte så taggad. så rd, jochi (värt att nämna att han var nykter hela kvällen), hjorten och brommavictor satte sig i jochi´s bil och drog till lilla barkaby för några kalla.också värt att nämna är att jackiechan och oneoftheg var där och utan dem skulle vi aldrig åkt dit!
trevligt ställe det där!


(bild lånad från oneoftheg)

valde denna bild för att den utstrålar den riktiga glädje vi hade där!
/rdnb

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0