måndag, tisdag, ons.....

faan man fryser ju ihjäl nuför tiden!! typ -5 på mornarna. idag var det den här tråkiga filosofi tisdagen, vilket följdes upp med håltimmen. börjar bli riktigt trötta på dessa håltimmar hela tiden. fan kan man inte lägga ihop allt. för just nu kan rdnb få vänta runt 2-3 timmar på sin nästa lektion, inte så kul med andra ord.

igår föresten skrev vi egna studentflaks kontrakt. jo eftersom de är rd som står för hela kalaset om något sker vill han väl inte att något ska göra det och om nu något skulle göra det har vi allas udnerskrifter på att det är den personen som ställt till med eländet som får betala skiten också, så det var ju bra rd !

annars idag på rdnb stoooora håltimme var vi iväg borta vid statoil kista/akalla för att hämta jackie och sedan dra hem till han för hans gooda smoothies!
satt där typ en timma, sen var det dags för matte C och skola igen!

IMORGON är det utflyktsdag! först ska vi skjuta pilbåge borta i förorten högdalen kl 10. efter det är det raka vägen till naturhistoriska riksmuseet för nått skumt besök där, vi vet inte ens vad vi ska göra där:S

VECKANS LÅT


Flo Rida ft. Katy Perry - Right Round

/rdnb

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0