summa sumarum

då var det måndag igen och vi är ännu en gång jätte ledsna för den dåliga uppdateringen under helgen som gått.
vi försöker gott göra er som läser denna fina blogg!

joo fredagen startade med lite projektarbete,  nu är vi fan snart klara. vi ska bara spela in den sista scenen och sen redigera allt. kvällskvisten skulle bli lugn med tv-spel borta i hässelby med jackiechan, nyllet  och självklart rdnb. sen kom jackies grannar in och utmanade oss i nhl09 och oj vad dem fick smaka. vi körde den hör leken dä man får käka nått från kylen om man torskar, alltså vad som helst!!

först fick ju vi äta, men inte så konstigt när dem fick vara nått jävla allstar team och vi fick vara djurgån. aja sen torska dem iaf och gissa vad dem fick äta? jo, precis. ättiksprit och kaviar!
vi har fått in ganska många frågor om just den här ättikspriten och om den verkligen är bra för kroppen. om vi ska vara helt ärliga så vet vi inte. om det sticker på tungan och ner i halsen kan det inte vara så värst bra tror vi, testa själva! :D



Lördagen var också lugn för rd´s del då han myste hemma framför tv´n. medans han gjorde det hände det helt andra saker borta i hässelby även denna kväll. men denna helg skulle inte bjuda på någon nakenchock utan nyllet och jochi fick stå för underhållningen.
nyllet var så grymt taggad att han knäckte sin jäger som han skulle ha med sig på sin skidresa med skolan. nyllet+jäger=sant, jaa det skulle sluta i dåligt tillstånd inne på toaletten. efter några spyor vet man aldrig hur det slutar. så han beslöt sig för att somna där, vilken kille!

sen så har vi joakim jochi hedlund. som vanligt var han kung på dansgolvet, han såg nästan ut som en fjortis som precis har blivit av med oskulden men som fortfarande har lite ont i underlivet, aa ni skulle sett, man kan ju tro att killen har klåda i underlivet!

sen så gjode han en sak som man verkligen inte får göra,



tråkigt att vi inte fick tag på några pics/movies i helgen, mycket roliga på bilder eller film!
imorn tänkte vi diskutera veckan! häng med

/rdnb

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0