såhär dagarna innan vardagen

vilken jävla historia asså!

joo det började bra, vi ringde FudjiGurra och bad han skjutsa oss för att hämta en bilnyckel till golfen här utanför. det var inga problem han var här efter några lätta knapp tryck på luren.
inte nog med detta så ska vi börja kalla han GULDGURRA, för inte nog med att han skjutsa oss så hade han startkablar i bilen också. jo då undrar ni säkert varför och vad jag ska ha dem till. jo såhär ligger det till.
golfens batteri är helt slut, så varje gång man stänger av motorn går det inte att starta den ens, så man är tvungen att dra till med startkablar.
efter detta var det bara KÖÖÖRA, och då menar vi verkligen KÖÖRA!. solvalla parkeringen kan inte må så bra idag efter alla sladdspår. vi var och latja lite med gummit och vi vill säga att GULDGURRA är en jävel att att köra på kopplingen.
aa, det här var kul en kvart, sen var det raka vägen till MAX HAMBURGERESTURANG!.. men här stöter vi på ett problem? yees, när vi står vid ett röd lyse vid LA(lilla alby) så lägger bilen bara av! och såklart så går den inte att starta heller.
och som ni kanske kände till så var det heller inte sveriges varmaste natt inatt. -15 grader stod termometern på och vafan gör man?!
första tanken slog oss och det var bara att lägga benen på ryggen och löpa till sundbybergs pendeltågs station. det skulle visa sig vara en dum idé, tågen hade slutat gått.
vi hade inte längre nå val, satte oss i första bästa taxi hem hit och hämta GULDGURRAS bil var att sedan åka tillbaka för att starta golfen!
den gick igång klockrent! men nu var problemet igen, vart ska vi ställa bilen? nee, för att vara på den säkra sidan åkte vi hem hit igen för att lämna den. sedan sa magen ifrån rejält och det var dags för ännu ett försök att ta sig till MAX.

då ska ni veta att detta skedde inom loppet 00:12 - 03:28!

TIPS
ett grymt tips med andra ord är att inte köra en bil som har ett kasst batteri och om den har det se till att ha startkablar i denna bil. dem kommer bra till användning!
Och förmodligen det bästa tipset: KLÄ ER VARMT!

Dagens aktivitet:
ikväll rullar vi till o´learys med pitepallt nyllet för en god matbit och lite sport!
01:30 är det även nedsläpp i JVM Finalen mellan Sverige - Kanada, vi firar detta med några blunders @KAWES

/RDNB

Kommentarer
Postat av: heeeemligtigtittgit

Stackars :( tur att du har en fjällräven! ;)

2009-01-06 @ 11:18:19
Postat av: Anonym

fdnfdf

2009-01-08 @ 20:35:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0