vad i helvete!

vi vet att det är jätte tråkigt att läsa om vad vi gör på dagarna, men vafan ska vi skriva om? alla dessa rykten hit och dit, dem ändras ju fan hit och dit så det blir lite svårt att fånga dem. annars är det väl en blogg är till för, skriva lite om vardagslivet i orten och även vad vi hittar på för något ruligt.

en kul sak är den att jochi hittat en lover. vi tror faktiskt han är kär. KOLLA HÄR!



den lyckliga heter M*k*e*a D*k*a*l, även kallad för "dicken" är jochens härliga stämma.
SKOLDAGEN var ett riktigt sömnpiller idag ,iaf imorse när vi började med filosofi 08.00. ganska några sömntimmar eftersom jochi, rdnb och pitepallt nyllet spenderade timmar framför nya ps3 och nhl09. mer om denna spelkväll kommer senare idag med bland annat ännu en film på jochi som helt plötsigt spyr under spelandet :S?, jaja mer om detta senare.
kul att även se kawe @playahead i skolan idag, mycket trevlig att killen äntligen hittat ur sin lilla håla. tycker det är allt för mycket skolkande för din del nu förtiden.

sen appropå ingenting var det en massa tjaffs om att vi nte dök upp på våra vänners spelning. kul att vi får en andra chans grabbar, mycket kul! men en sak bara, sen när har ni stöttat oss, kollat våra innebandy matcher etc. vi kanske tolkar er fel men kompisar ställer upp, de vet vi. så ingen big deal tycker vi.

/rdnb


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0