en sådann här kväll med jackie

SEEEEEEEEEEEEEEEEGT! ser på dem flesta bloggarna nu att de inte händer så mycket i dessa tider. samma sak här kan vi meddela. därför är de ganska kul att lägga upp lite grejer att skratta åt, varför inte jackies video inne i stan?



jo såhär var det under en kväll inne i stan utanför mcdonalds vasagatan. jackie bjuder som vanligt på sig själv!
och ni kan ju försöka lägga märke till folket som sitter inne och äter =) haha, bra humor nu på kvällskvisten asså.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Annars idag så åkte några av våra classmates till london med engelskan, det hindrar abslut inte rdnb för nya saker och ting att hitta på.
vi käkade uppe i vällingby denna afton och eftersom både jochi och hjorten är borta nu så har vi baXxXXAT deras matkort och får käka för 120kr var nu.....så det lär ju bli massa gourmet luncher nu !
efter det så var vi och kikade på det här nya gymmet i bromsten, men de var egentligen inte meningen. för meningen var att möta upp jackiechan och chilla lite. som vi även gjorde när vi skjutsa han till ett lunchplace.

så har rdnb´s dag sett ut, och just nu är det full ståfräs i nhl09 på ps3an. jackie ser ut att ta hem det hela men vi ska se om han lyckas nu i tredje perioden mot nb the man.

/rdnb

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0